Calaissien Üye evet böyleymiş fatih bende anlamamıştım al sana house artık house mu dersin palace mı dersin orasını ben bilmem Give me an Eiffel
evet böyleymiş fatih bende anlamamıştım al sana house artık house mu dersin palace mı dersin orasını ben bilmem Give me an Eiffel
Salihyet Üye Konu Sahibi uğurcum inanamazsın senin yaptıklarınla tatmin oluyorum ağzından çıkanı kulağın duysun..!!!! --- give me a faith
uğurcum inanamazsın senin yaptıklarınla tatmin oluyorum ağzından çıkanı kulağın duysun..!!!! --- give me a faith
Praetor Emekli Yönetici Faith bulamadım Salihyet, Fatihless le idare ediver Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Give me something shameful
Faith bulamadım Salihyet, Fatihless le idare ediver Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Give me something shameful
Calaissien Üye arkadaşlar ingilizcede sesli harfle başlayan kelimelere ''an'' sessiz harfle başlayan kelimelere ''a'' getirilir örnek olarak : an apple a desk an ice a pen gibi give me N96
arkadaşlar ingilizcede sesli harfle başlayan kelimelere ''an'' sessiz harfle başlayan kelimelere ''a'' getirilir örnek olarak : an apple a desk an ice a pen gibi give me N96
Praetor Emekli Yönetici Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Give me something shameful please
Praetor Emekli Yönetici The Witch-King' Alıntı: He is very shameful Genişletmek için tıkla ... Yanlış bilmiyorsam shame utangaç, utanma anlamına gelir shameful utandırıcı, rezil, kepaze anlamına gelir Bu çocuk utanmaza değil utanmışa benziyor Cennete gitmedim hiç o yüzden temsilen Cennet adalarından bir kare gönderiyorum sana! Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Give me something dangerous...
The Witch-King' Alıntı: He is very shameful Genişletmek için tıkla ... Yanlış bilmiyorsam shame utangaç, utanma anlamına gelir shameful utandırıcı, rezil, kepaze anlamına gelir Bu çocuk utanmaza değil utanmışa benziyor Cennete gitmedim hiç o yüzden temsilen Cennet adalarından bir kare gönderiyorum sana! Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Give me something dangerous...
Calaissien Üye shame : utanmak eylemi , shameful : utangaç , shameless : utanmaz anlamındadır If u give me an aeroplane ticket I can come to the Turkey. This is a joke i can't come.Because my legs has been broken.
shame : utanmak eylemi , shameful : utangaç , shameless : utanmaz anlamındadır If u give me an aeroplane ticket I can come to the Turkey. This is a joke i can't come.Because my legs has been broken.
Praetor Emekli Yönetici -ful ve -less ekleri her zaman aynı etkiyi doğurmuyordur belki?.. www. seslisozluk .com www. zargan .com vs... Shameful ayıp anlamına geliyor Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Give something juristic...
-ful ve -less ekleri her zaman aynı etkiyi doğurmuyordur belki?.. www. seslisozluk .com www. zargan .com vs... Shameful ayıp anlamına geliyor Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Give something juristic...
Calaissien Üye sahmeful ve shameless kelimelerini Avrupalı yada Amerikalılarla konuşurken birçok kere yerine göre kullandım ve hiçbiride şaşırmadı. Give me hesitating (bununla ilgili resim bulana helal)
sahmeful ve shameless kelimelerini Avrupalı yada Amerikalılarla konuşurken birçok kere yerine göre kullandım ve hiçbiride şaşırmadı. Give me hesitating (bununla ilgili resim bulana helal)
Praetor Emekli Yönetici fatihsagohiphop™;1069093' Alıntı: valla şöyle bişey buldum give me a bmx. Genişletmek için tıkla ... Fatih bu ne yahu s
fatihsagohiphop™;1069093' Alıntı: valla şöyle bişey buldum give me a bmx. Genişletmek için tıkla ... Fatih bu ne yahu s
Calaissien Üye hesitating = tereddüt ama bu resmin tereddütle ne alakası var anlayamadım Give me the Isparta