Bana bir akıl verin Lütfen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Bana bir akıl verin Lütfen
s.a arkadaşlar iyi akşamlar size birşey danışacaktım ben şimdi bir bilgisayarcıda çalışıyorum bizim mahalleden bir adamda bana bir bilgisayar hazırla dedi ben tmm dedim daha sonra adama bir fiyat çıkardım 478ytl normalde geliş fiyatı 378 ben üstüne 100ytl kar koydum şimdi ben bu karı elime geçmesi için ne gibi bir plan yapmam lazım normalde müşterinin kredi kartını alıp depoya gittiğimizde fatura da 378 ytl gözükecek biz buna 478 çektirecez ama 100ytl si patronun hesabına yatacak bu arada alınacak olan malzemeler kredi kartıyla alınacak nakit para değil...Bana bir fikir verin hıı bu arada ben paraya ihtiyacım olduğu için bu kdar fark koydum yanlış anlamayın beni İyi Forumlar...

çok riskli bir durum
ama bence sana nakit para gelmez anca 100 ytl değerinde kendine bir ürün alırsın ve o ürünü satarsın.yani kart geçtiği için sana nakit gelmesi zor.

Konu Sahibi
çok riskli bir durum
ama bence sana nakit para gelmez anca 100 ytl değerinde kendine bir ürün alırsın ve o ürünü satarsın.yani kart geçtiği için sana nakit gelmesi zor.

bu fikri birisi daha söledi fakat o elimdeki malı satana kadar zaman geçer bana bugünlerde para lazım bu arada yorumun için teşekürler...

--------------- Ekleme ---------------

burda başka kimse yokmu yaaa...

Oldukça Riskli Bir İşe Girişmişsin..

Alışveriş Kartla Olduğu İçin Kendine Ayırdığın Payı Alman Çok Zor..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...