AIS Üye Genc007' Alıntı: Olm deli misin Genişletmek için tıkla ... Deli miyim ben? Çok zor bir soru. Cevabını arıyorum şuan.
Genc007' Alıntı: Olm deli misin Genişletmek için tıkla ... Deli miyim ben? Çok zor bir soru. Cevabını arıyorum şuan.
AIS Üye Genc007' Alıntı: Susama verdiğin cevap X Genişletmek için tıkla ... Ne olmuş ki? Yani tövbe diyorsun?
Genc007' Alıntı: Susama verdiğin cevap X Genişletmek için tıkla ... Ne olmuş ki? Yani tövbe diyorsun?
AIS Üye Genc007' Alıntı: Cidden çirkin bi mesajdı anlamamış olabilirsin belki boş ver Genişletmek için tıkla ... Benim yazdığım mı çirkin yoksa senin mesajını alıntı yaptığım için mi?
Genc007' Alıntı: Cidden çirkin bi mesajdı anlamamış olabilirsin belki boş ver Genişletmek için tıkla ... Benim yazdığım mı çirkin yoksa senin mesajını alıntı yaptığım için mi?
AIS Üye Genc007' Alıntı: Alıntı yapıp yazdığın için pis bi anlama büründü Genişletmek için tıkla ... Tamam ben şaka yapıyorsun sandım
Genc007' Alıntı: Alıntı yapıp yazdığın için pis bi anlama büründü Genişletmek için tıkla ... Tamam ben şaka yapıyorsun sandım
Baydırman Moderator DAL ADAM' Alıntı: bana bakın tarantula gibiyim tıss Genişletmek için tıkla ... Fenasın başa belasın karrdeşşim
DAL ADAM' Alıntı: bana bakın tarantula gibiyim tıss Genişletmek için tıkla ... Fenasın başa belasın karrdeşşim
Silinen Üye 2553318 Kapalı Hesap Efsane hinli' Alıntı: Bana bakın hinli gibiyim Genişletmek için tıkla ... hintli mi?