Tuba.Erva Üye Konu Sahibi DiaBLoS' Alıntı: Çok mu korktun ?... Kalp atışların ne durumdaydı? Genişletmek için tıkla ... ne korkcam yaa sadece yıne naptım ya dıye söylendım kendı kendıme ----------Eklendi @ 00:29:37 ---------- Yazıldı @ 00:29:06 ---------- Şehriyar' Alıntı: Ban yiyince öyle mi çıkıyo ki mert banla bi beni merak ettim Genişletmek için tıkla ... cok mu merak ettın derın tecrübelerımden faydalanmak ıstıyosun demek
DiaBLoS' Alıntı: Çok mu korktun ?... Kalp atışların ne durumdaydı? Genişletmek için tıkla ... ne korkcam yaa sadece yıne naptım ya dıye söylendım kendı kendıme ----------Eklendi @ 00:29:37 ---------- Yazıldı @ 00:29:06 ---------- Şehriyar' Alıntı: Ban yiyince öyle mi çıkıyo ki mert banla bi beni merak ettim Genişletmek için tıkla ... cok mu merak ettın derın tecrübelerımden faydalanmak ıstıyosun demek
DiaBLoS Admin Tuba.Erva' Alıntı: ne korkcam yaa sadece yıne naptım ya dıye söylendım kendı kendıme ----------Eklendi @ 00:29:37 ---------- Yazıldı @ 00:29:06 ---------- cok mu merak ettın derın tecrübelerımden faydalanmak ıstıyosun demek Genişletmek için tıkla ... Vukuat makinası
Tuba.Erva' Alıntı: ne korkcam yaa sadece yıne naptım ya dıye söylendım kendı kendıme ----------Eklendi @ 00:29:37 ---------- Yazıldı @ 00:29:06 ---------- cok mu merak ettın derın tecrübelerımden faydalanmak ıstıyosun demek Genişletmek için tıkla ... Vukuat makinası
Şehriyar Üye Tuba.Erva' Alıntı: ne korkcam yaa sadece yıne naptım ya dıye söylendım kendı kendıme ----------Eklendi @ 00:29:37 ---------- Yazıldı @ 00:29:06 ---------- cok mu merak ettın derın tecrübelerımden faydalanmak ıstıyosun demek Genişletmek için tıkla ... bi dahaki banında ekran görüntüsü al
Tuba.Erva' Alıntı: ne korkcam yaa sadece yıne naptım ya dıye söylendım kendı kendıme ----------Eklendi @ 00:29:37 ---------- Yazıldı @ 00:29:06 ---------- cok mu merak ettın derın tecrübelerımden faydalanmak ıstıyosun demek Genişletmek için tıkla ... bi dahaki banında ekran görüntüsü al
Tuba.Erva Üye Konu Sahibi Şehriyar' Alıntı: bi dahaki banında ekran görüntüsü al Genişletmek için tıkla ... olduu ama hava atmak gıbı olmasın tüm cezalarım silindi bana kadar 2 uyarı almam gerek 2 laf sokmaklık hakkım var yanı ----------Eklendi @ 00:37:50 ---------- Yazıldı @ 00:37:29 ---------- DiaBLoS' Alıntı: Vukuat makinası Genişletmek için tıkla ... insanın adı cıkmaya görsün
Şehriyar' Alıntı: bi dahaki banında ekran görüntüsü al Genişletmek için tıkla ... olduu ama hava atmak gıbı olmasın tüm cezalarım silindi bana kadar 2 uyarı almam gerek 2 laf sokmaklık hakkım var yanı ----------Eklendi @ 00:37:50 ---------- Yazıldı @ 00:37:29 ---------- DiaBLoS' Alıntı: Vukuat makinası Genişletmek için tıkla ... insanın adı cıkmaya görsün