balotellinin adamlığı!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
balotellinin adamlığı!
Arkadaşlar Şu yazıyı buldum ve çok hoşuma gitti

Avrupa kupasına damgasını vuran,
İtalya’yı finale taşıyan o adamın çok zengin bir yüreğinin olduğunu biliyormuydunuz..

Mario Balotelli;

Annesiz babasız büyüdü.
Her günü ırkçılık ile geçti.
İşte bu yüzden ücretinin %60'ını Afrika'daki fakir aile ve çocuklara veriyor.
Onların daha iyi bir çocuklukları olsun diye.
Yılbaşını ailesiz çocuklarla geçiriyor çünkü onlara sevgi vermek istiyor.

Şimdi hala Balotelli hırçın, yaramaz, kendini beğenmiş birisi mi diyorsun ?

'yorumlarınızı bekliyorum

Ve balotelli benzinliğe gittiğinde herkesin deposunu dolduruyormuşş

O adamı seviyorum ben ya terry 1 gerrard 2 balotelli 3

adamın dibi. Ne olursa olsun özünü kaybetmemiş helal olsun .

Bir liste ve o listede Gerrard'ın ismi varsa benim görüsüm o listenin zirvesi her ne konu da olursa olsun Gerrard'ındır.
Bunu hakediyor

MrTech

Üye
Adam Has İnsan.Böyle Adamla Dalga Gecmemeliyiz.Sadece Gurur Duymalıyız.Helal Sana Balotelli

Banane terry fanlarından ben ikisini de seviyorum

Bravo o zaman su bi gerçek ki yine aynı lafı edicem Bi takım varsa ve o takımda Gerrard varsa o takımın kaptanlıgı Gerrard'ın olmalı,bunu hakediyor Kaptanlık ve liderlik için dogmus nadir futbolculardan.

Bravo o zaman su bi gerçek ki yine aynı lafı edicem Bi takım varsa ve o takımda Gerrard varsa o takımın kaptanlıgı Gerrard'ın olmalı,bunu hakediyor Kaptanlık ve liderlik için dogmus nadir futbolculardan.

Farketmez benim için kim kaptan olursa olsun terry'e bişi olmasın

Konu Sahibi
Tamam gençler konu balotelli

Balotelliye gelirsek adamlık açısından iyi bir örnek olabilir.Ama bi açıdan da adam,isini en iyi en dogru sekilde yapan insandır.
Ama bu adam hangi takım da bulunursa bulunsun sorumsuz hareketleriyle patlamaya hazır bir bomba durumunda.
Tabi bu davranıslarında geçmisi ve çocuklugu da büyük etkendir.

Konu Sahibi

Sana şu smile yi hediye edecektim ki son yazdıkların kurtardı seni çok doğru küçükken ne yaşadığını hiçbirimiz bilemeyiz .

Sahada sorumsuz davrandıgı aşikar ama ırkçılıga maruz kalmıs defalarca bu etkilidir kisiliginde.Çocukluguda pek çocukça degil zaten.

onunla ilgili hiç bi kötü haber okumadım avrupa kupasına damgasını vurdu ve bu okuduklarımdan sonra balotelli favorilerimden

Ronaldo da artis görüntüsüne rağmen çok yardımsever .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...