zaza Üye onlarda ayıp diye bişey yokki namus olsun biz kuran dan öğrendik zamanında babamız ve anamız olan adem ile havva da çırılçıplaktı ama cennetteydiler daha şeytana uymamıştılar ne zaman o yasak meyveyi yediler birbirlerinden utanıp kaçtılar
onlarda ayıp diye bişey yokki namus olsun biz kuran dan öğrendik zamanında babamız ve anamız olan adem ile havva da çırılçıplaktı ama cennetteydiler daha şeytana uymamıştılar ne zaman o yasak meyveyi yediler birbirlerinden utanıp kaçtılar
HeiLmasTer® Üye Konu Sahibi zaza' Alıntı: onlarda ayıp diye bişey yokki Genişletmek için tıkla ... hepsi öyle değil garanti veririm
zaza' Alıntı: onlarda ayıp diye bişey yokki Genişletmek için tıkla ... hepsi öyle değil garanti veririm
zaza Üye yolda öpüş kimse bişey demez sana adamlar çırılçıplak klip çekiyor sanki hiçbişey olmamış gibi davranıyolar bide erkekse tr de çekilsisn
yolda öpüş kimse bişey demez sana adamlar çırılçıplak klip çekiyor sanki hiçbişey olmamış gibi davranıyolar bide erkekse tr de çekilsisn
HeiLmasTer® Üye Konu Sahibi zaza' Alıntı: yolda öpüş kimse bişey demez sana Genişletmek için tıkla ... eee ben bunu Ankara'da yapıyorum birşey olmuyo
zaza' Alıntı: yolda öpüş kimse bişey demez sana Genişletmek için tıkla ... eee ben bunu Ankara'da yapıyorum birşey olmuyo
zaza Üye Berk kötü yoldasın dön bence Mustafa abi bizim buraya uğramadıktan sonra size asla gelmezler
HeiLmasTer® Üye Konu Sahibi zaza' Alıntı: Berk kötü yoldasın dön bence Mustafa abi bizim buraya uğramadıktan sonra size asla gelmezler Genişletmek için tıkla ... Diyosun
zaza' Alıntı: Berk kötü yoldasın dön bence Mustafa abi bizim buraya uğramadıktan sonra size asla gelmezler Genişletmek için tıkla ... Diyosun