HakanSeven12 Üye bfgbfg' Alıntı: Sertifika hatası diyo. Genişletmek için tıkla ... telefonu hackle kurtul
Atacan- Üye Teşekkürler.Yalnız şunu bi türkçeleştirmek lazım Başlıkta 6 sayfa font desteği olmayan yahooo yu göremez pc de kare işareti olarak çıkıyor
Teşekkürler.Yalnız şunu bi türkçeleştirmek lazım Başlıkta 6 sayfa font desteği olmayan yahooo yu göremez pc de kare işareti olarak çıkıyor
Atacan- Üye LeaD3R' Alıntı: bendeki font 6 sayfalı yahooyu görüyom da *'a bastığımda 2 sayfa var Genişletmek için tıkla ... browserda mı çıkmıyor 6 sayfa yoksa mesajlardamı ? Forumda mevcut 6 sayfa sembol flash atmadan diye bi başlık vardı sanırım ondaki sadece avkonu at olmazsa bendekini sana atarım pc ye geçince
LeaD3R' Alıntı: bendeki font 6 sayfalı yahooyu görüyom da *'a bastığımda 2 sayfa var Genişletmek için tıkla ... browserda mı çıkmıyor 6 sayfa yoksa mesajlardamı ? Forumda mevcut 6 sayfa sembol flash atmadan diye bi başlık vardı sanırım ondaki sadece avkonu at olmazsa bendekini sana atarım pc ye geçince
x-scarface Üye Konu Sahibi Atacan-' Alıntı: Teşekkürler.Yalnız şunu bi türkçeleştirmek lazım Başlıkta 6 sayfa font desteği olmayan yahooo yu göremez pc de kare işareti olarak çıkıyor Genişletmek için tıkla ... ben proyu türkçe kullanıyorum zaten ayrıca o işaret yahoo değil bende üçgen çerçeve içinde ünlem görünüyor başlığı düzenleyeyim o zaman. - - - Eklendi - - - LeaD3R' Alıntı: bendeki font 6 sayfalı yahooyu görüyom da *'a bastığımda 2 sayfa var Genişletmek için tıkla ... bunu dene istersen c/resource/apps' a atacaksın.
Atacan-' Alıntı: Teşekkürler.Yalnız şunu bi türkçeleştirmek lazım Başlıkta 6 sayfa font desteği olmayan yahooo yu göremez pc de kare işareti olarak çıkıyor Genişletmek için tıkla ... ben proyu türkçe kullanıyorum zaten ayrıca o işaret yahoo değil bende üçgen çerçeve içinde ünlem görünüyor başlığı düzenleyeyim o zaman. - - - Eklendi - - - LeaD3R' Alıntı: bendeki font 6 sayfalı yahooyu görüyom da *'a bastığımda 2 sayfa var Genişletmek için tıkla ... bunu dene istersen c/resource/apps' a atacaksın.
Atacan- Üye x-scarface' Alıntı: ben proyu türkçe kullanıyorum zaten ayrıca o işaret yahoo değil bende üçgen çerçeve içinde ünlem görünüyor başlığı düzenleyeyim o zaman. - - - Eklendi - - - bunu dene istersen c/resource/apps' a atacaksın. Genişletmek için tıkla ... Anladım.Miflele txt.dosyasını aldın o zaman içinden Uyanık.
x-scarface' Alıntı: ben proyu türkçe kullanıyorum zaten ayrıca o işaret yahoo değil bende üçgen çerçeve içinde ünlem görünüyor başlığı düzenleyeyim o zaman. - - - Eklendi - - - bunu dene istersen c/resource/apps' a atacaksın. Genişletmek için tıkla ... Anladım.Miflele txt.dosyasını aldın o zaman içinden Uyanık.
x-scarface Üye Konu Sahibi LeaD3R' Alıntı: bendeki font 6 sayfalı yahooyu görüyom da *'a bastığımda 2 sayfa var Genişletmek için tıkla ... üstte yanlıs dosya eklemisim bunu atacaksın bulamadıysan - - - Eklendi - - - Atacan-' Alıntı: Anladım.Miflele txt.dosyasını aldın o zaman içinden Uyanık. Genişletmek için tıkla ... aynen öyle .rsc yi çek at tamamdır kim uğraşacak simdi hexle kodla iki saat
LeaD3R' Alıntı: bendeki font 6 sayfalı yahooyu görüyom da *'a bastığımda 2 sayfa var Genişletmek için tıkla ... üstte yanlıs dosya eklemisim bunu atacaksın bulamadıysan - - - Eklendi - - - Atacan-' Alıntı: Anladım.Miflele txt.dosyasını aldın o zaman içinden Uyanık. Genişletmek için tıkla ... aynen öyle .rsc yi çek at tamamdır kim uğraşacak simdi hexle kodla iki saat
x-scarface Üye Konu Sahibi metalci melek' Alıntı: 6 sayfayı atıyomda font desteklemiyo Genişletmek için tıkla ... hangi fontu kullanıyorsun ki? olum bi sürü font düzenledim paylaştım al kullan birini sende
metalci melek' Alıntı: 6 sayfayı atıyomda font desteklemiyo Genişletmek için tıkla ... hangi fontu kullanıyorsun ki? olum bi sürü font düzenledim paylaştım al kullan birini sende
x-scarface Üye Konu Sahibi metalci melek' Alıntı: nasıl kullancam flash at demezsin umarım Genişletmek için tıkla ... allah attırmasın olum fontzoomerle kullan
metalci melek' Alıntı: nasıl kullancam flash at demezsin umarım Genişletmek için tıkla ... allah attırmasın olum fontzoomerle kullan
x-scarface Üye Konu Sahibi metalci melek' Alıntı: oda restart istiyo Genişletmek için tıkla ... metalci dayak yicen
x-scarface Üye Konu Sahibi LeaD3R' Alıntı: o ifadeleri nerden buluyonuz ? Genişletmek için tıkla ... bana soruyorsan daha açık konuş anlamadım.
LeaD3R' Alıntı: o ifadeleri nerden buluyonuz ? Genişletmek için tıkla ... bana soruyorsan daha açık konuş anlamadım.