minoo Üye Tuba_erva' Alıntı: ne sacma bı konu olmus baslıkla alakalı bsey bulamadım =) tesekkürler isa Genişletmek için tıkla ... Neden
Tuba_erva' Alıntı: ne sacma bı konu olmus baslıkla alakalı bsey bulamadım =) tesekkürler isa Genişletmek için tıkla ... Neden
Tuba.Erva Üye Revengeful' Alıntı: Benle ilgili bir konuda giciklik yapmasan şaşarım kardesim Genişletmek için tıkla ... şaşma dıye yapıyom zaten
Revengeful' Alıntı: Benle ilgili bir konuda giciklik yapmasan şaşarım kardesim Genişletmek için tıkla ... şaşma dıye yapıyom zaten
s@hr@ Üye Revengeful' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... bana mı Tuba_erva' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... canım benimmmm
Revengeful' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... bana mı Tuba_erva' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... canım benimmmm
s@hr@ Üye Revengeful' Alıntı: Hain kardesime Genişletmek için tıkla ... Kardeşe el kalkmaz Özür dile çabuk
Aziz™ Üye s@hr@' Alıntı: bana mı canım benimmmm Genişletmek için tıkla ... bunların canı sopa istiyor abla
' KalendeR ' Üye Konu Sahibi Yav zaten Bjk yenıldı kafam bozuk durun bır de sız vurmayın böbreğeme böbreğeme haa
Revengeful Emekli Yönetici 3 aylık ban attığım zamandı sanırım bu .. Yoksa 1 haftalık olanmıydı Neyse kim ban atmamı ister tekrar, parmak kaldırın ? ---------- Eklendi @ 13:02:13 ---------- Yazıldı @ 12:58:58 ---------- minoo' Alıntı: Sen ne diyeceğimi biliyorsun Mert.olmasın bir daha. Genişletmek için tıkla ... Revengeful' Alıntı: İstersem tekrar olucak ve tekrar olucak.. Artık hicbirsey umrumda değil bunu bil. Genişletmek için tıkla ... minoo' Alıntı: iyi. Genişletmek için tıkla ... Sanırım bu konuşmayı sadece Pınar ve ben anlayacağız
3 aylık ban attığım zamandı sanırım bu .. Yoksa 1 haftalık olanmıydı Neyse kim ban atmamı ister tekrar, parmak kaldırın ? ---------- Eklendi @ 13:02:13 ---------- Yazıldı @ 12:58:58 ---------- minoo' Alıntı: Sen ne diyeceğimi biliyorsun Mert.olmasın bir daha. Genişletmek için tıkla ... Revengeful' Alıntı: İstersem tekrar olucak ve tekrar olucak.. Artık hicbirsey umrumda değil bunu bil. Genişletmek için tıkla ... minoo' Alıntı: iyi. Genişletmek için tıkla ... Sanırım bu konuşmayı sadece Pınar ve ben anlayacağız