Müzik player ve video player daha işlevsel, Music Hub gereksiz arama yapmanın önüne geçiyor sınırsız mp3 keyfi sağlıyor, Dolphin Browser bama daha hızlı gibi geldi. En kıl özeliği olan adres barı bu sefer olmuş. Galery Android'e benzemiş ve çok iyi. Kamera 1.2'deki kadar iyi çekmiyor gibi ama görseli ve menüleri çok iyi. Döndürme animasyonlarıda iyi gibi. GPS artık daha iyi. Ana ekranı beğendim, alttaki kişi listesini açmazsak ikonlar olmadan tam ekran görünüyor. Artık ekrana dokunarak değişiklik yapabiliyoruz ve eğer ekranda iki parmağımızı birbirine yaklaştırırsak bekleme ekranları geliyor ve istediğimiz şekilde ayar yapabiliyoruz yada yer değiştiriyoruz. 1.2'de widgete basıp yan çeviriyorduk aleti. HTML 5 gelmiş, en büyük fonksiyonlarından biri ekrana sığmayan siteleri cihaza (PC ise monitöre) uygun olarak konumlandırıyor. Netteyken bir yere 2 kez tıklarsak büyütüyor fakat hepsini ekrana uyarlamıyordu, şimdi tıkladığımızda ekrana uyarlıyor ve tam sığdırıyor. Flashıda tam kapasite görebilseydik keşke. Sizi bilmiyorum ama henüz Betada olsa ben Bada 2.0'a bayıldım.