Az Önce Deprem Oldu!!!

iizzz

Üye
izmir istanbul.sakat gece kondu memleketi.

Saka filan bir yana Rabbimin bi uyarisiydi işte. Ki kimsenin bundan bir ders çıkaracağını sanmıyorum. Rabbim tüm müslüman kardeşlerimizi n yanında olsun insaallah

Tepkiler: Senyor Keş
Saka filan bir yana Rabbimin bi uyarisiydi işte. Ki kimsenin bundan bir ders çıkaracağını sanmıyorum. Rabbim tüm müslüman kardeşlerimizi n yanında olsun insaallah
Amin.sosyal medyada depremle ilgili yapilan esprilere(!) bakiyorum da ....

Bursa'da da hissedildi. En kötü hisseden ben oldum heralde. Tam tuvaletteyken deprem oldu.

Tepkiler: kfahaa
Artık ülkemizde kader ve kaza inancı rafa kaldırılmış durumda kardeşim. O yüzden böyle muhabbetlere hiç girmeden deprem vb. afetleri engelleyecek çözümlerin üretilmeye başlanması daha doğru olur. (Amin)

Tepkiler: adanalı1
Büyük geçmiş olsun.
Olaydan mizah malzemesi çıkartmaya çalışanları kınıyorum.

Amin., büyük gelmisler olsun hepimize

edirnedede hissedildi ev sallandı

Balıkesirde hissedildi ama ben odamdayken hissetmedim, odamı kiraya falan mı versem acaba Deprem Etkislz diye :nauhty:

Dünkü depremde bayabi sallandi apartman bugün sabahta hafif bi deprem oldu ondan korkmadimda dünkü çok fenaydi her an deprem oluyor zannediyorum avizeye bakıyorum ama olmadığını anlayınca sinirleniyorum şuanda sanki sallaniyor gibi hissediyorum kafayı yicem yahu fe subhanallah

sen sürekli deprem olduğunu düşünüyorsun yani sorunun psikolojik

biraz geçti gibi bilgisayar oynadım. son 1 gündür var bu sorun ama inşallah geçer bakicaz. önerin varmi

1 hafta içinde geçmezse psikoloğa git derim

Tuna-TR

Üye
Geçmiş olsun kardeş