Oğuzhan Üye Lan valla yogundum bu hafta donem odevimle ugrastim hala da ugrasiyorum tarih odevim de vardi yazik bana
Lan valla yogundum bu hafta donem odevimle ugrastim hala da ugrasiyorum tarih odevim de vardi yazik bana
Oğuzhan Üye MrExpert' Alıntı: Opera mini kafayı yedi lan daha önce yazdığım mesajı tekrar yazıyor kendı Genişletmek için tıkla ... ben hep safari kullanıyorum
MrExpert' Alıntı: Opera mini kafayı yedi lan daha önce yazdığım mesajı tekrar yazıyor kendı Genişletmek için tıkla ... ben hep safari kullanıyorum
MrExpert Üye Konu Sahibi .TremmerT.' Alıntı: Biz hâlâ symbian Genişletmek için tıkla ... Ace 2 alıcam diyordun
Legendary. Üye Para yok yazın alıcam galiba babama bağlı. Pelki ucuza bulabilirsem paralel...s3mini alırım
Akıncı Üye .TremmerT.' Alıntı: dalga geçmeyin lan Genişletmek için tıkla ... senin kazanman için çekiliyorum yarışmadan
.TremmerT.' Alıntı: dalga geçmeyin lan Genişletmek için tıkla ... senin kazanman için çekiliyorum yarışmadan
Oğuzhan Üye .TremmerT.' Alıntı: dalga geçmeyin lan Genişletmek için tıkla ... dakga geçmiyordum la katıl işte