TuRkiShCowboy Emekli Yönetici maxicep te can mı sıkılırmış bee n: alttaki su versene --------------- Ekleme --------------- ben yattım bb :d
maxicep te can mı sıkılırmış bee n: alttaki su versene --------------- Ekleme --------------- ben yattım bb :d
-LiveYourLife- Üye efkarLıyım sustuRamam.. ! peki o zaman bana birisi boğazımı yakacak biseyLer aLsın ... !
-LiveYourLife- Üye siLeriz sorun değiL . . aLttaki cok aciL izmire gitmem gerek. bana yoLdas oLurmusun ?
Sidretül Münteha Üye Konu Sahibi İstanbuldan Uzak Olmak İsterim Şahsen Senin Sayende Uzaklaşmış Olurum Hemde Yoldaş Olurum .... Alttaki Evden Gidermisin ?
İstanbuldan Uzak Olmak İsterim Şahsen Senin Sayende Uzaklaşmış Olurum Hemde Yoldaş Olurum .... Alttaki Evden Gidermisin ?
-LiveYourLife- Üye ™мγdяєaм;1498691' Alıntı: İstanbuldan Uzak Olmak İsterim Şahsen Senin Sayende Uzaklaşmış Olurum Hemde Yoldaş Olurum .... Alttaki Evden Gidermisin ? Genişletmek için tıkla ... isabet oLur. Zaten... ! SağLıcakLa !! aLttaki takıL kafana göre
™мγdяєaм;1498691' Alıntı: İstanbuldan Uzak Olmak İsterim Şahsen Senin Sayende Uzaklaşmış Olurum Hemde Yoldaş Olurum .... Alttaki Evden Gidermisin ? Genişletmek için tıkla ... isabet oLur. Zaten... ! SağLıcakLa !! aLttaki takıL kafana göre
zibidi39 Üye iyi o zaman gunah benden gıttı alttakı kafama gore bı ew arkadsı arıyorum tanıdıgın varmı
zibidi39 Üye sen benım ew arkadsım olamazsın yatıgını topla dedıgıne gore alttakı dagınık pasaklı bı ew arkadsı arıyorum tandıgın varmı ?
sen benım ew arkadsım olamazsın yatıgını topla dedıgıne gore alttakı dagınık pasaklı bı ew arkadsı arıyorum tandıgın varmı ?
Sidretül Münteha Üye Konu Sahibi LiFe_MaSTeR' Alıntı: isabet oLur. Zaten... ! SağLıcakLa !! Genişletmek için tıkla ... LiFe_MaSTeR' Alıntı: aLttaki takıL kafana göre Genişletmek için tıkla ... Yaa Gitme Kal Karsılık Verr Benım Evım De Ben Sakasınaa Dedım Onu Canım Yaaa Evv Yererınce Dağınık Zaten Can Alttaki Can Yere Su Dökmüş Kurula
LiFe_MaSTeR' Alıntı: isabet oLur. Zaten... ! SağLıcakLa !! Genişletmek için tıkla ... LiFe_MaSTeR' Alıntı: aLttaki takıL kafana göre Genişletmek için tıkla ... Yaa Gitme Kal Karsılık Verr Benım Evım De Ben Sakasınaa Dedım Onu Canım Yaaa Evv Yererınce Dağınık Zaten Can Alttaki Can Yere Su Dökmüş Kurula
zibidi39 Üye ya melek neden sureklı kusan ve yere su oken can oluyo anladım gıttı yıkadım cmasırları bı zahmet gıt sunları as balkona kız gıbı bı ıse yara butun gun ptt yapıosun
ya melek neden sureklı kusan ve yere su oken can oluyo anladım gıttı yıkadım cmasırları bı zahmet gıt sunları as balkona kız gıbı bı ıse yara butun gun ptt yapıosun
Sidretül Münteha Üye Konu Sahibi Abartma Her Gece Mutlaka Duş Alırım O Sen Olmayasın Bize İftira Atıyo Ba-Ba-Ba Alltakiii Şşşş Sanaa Diyorum Alooo Bi Ölllll Gelll Yhaaa ( Gelebılırsen Tabi )
Abartma Her Gece Mutlaka Duş Alırım O Sen Olmayasın Bize İftira Atıyo Ba-Ba-Ba Alltakiii Şşşş Sanaa Diyorum Alooo Bi Ölllll Gelll Yhaaa ( Gelebılırsen Tabi )