iyavuzoz Üye HacKLess' Alıntı: o ndemek ya Genişletmek için tıkla ... ev değil mi buraysı e sen de mekdanıldsdasın
HacKLess' Alıntı: o ndemek ya Genişletmek için tıkla ... ev değil mi buraysı e sen de mekdanıldsdasın
Kiziltilki1 Üye __simyacı__' Alıntı: Üffff biri şu bebeğin altını değiştirsin. Bide emzirse iyi olur Genişletmek için tıkla ... ben değistirirdim ama bakkaldan ekmek almaya gidiyom. Zahmet olacak ama bakkaldan gelene kadar sen değistirirsin.
__simyacı__' Alıntı: Üffff biri şu bebeğin altını değiştirsin. Bide emzirse iyi olur Genişletmek için tıkla ... ben değistirirdim ama bakkaldan ekmek almaya gidiyom. Zahmet olacak ama bakkaldan gelene kadar sen değistirirsin.
BrainHacker Üye kralmuco90' Alıntı: Lan kalk da tuvaleti b.k unu temizle Genişletmek için tıkla ... Kim yaptıysa o temizlesin
kralmuco90' Alıntı: Lan kalk da tuvaleti b.k unu temizle Genişletmek için tıkla ... Kim yaptıysa o temizlesin
iyavuzoz Üye Bu tablet kimindi ya elime aldım mavi mavi gösteriyo herşeyi ne biçim tabletiniz var arkadaş
Kiziltilki1 Üye iyavuzoz' Alıntı: Bu tablet kimindi ya elime aldım mavi mavi gösteriyo herşeyi ne biçim tabletiniz var arkadaş Genişletmek için tıkla ... o tablet benim ozel surum. Benden başkası kullandığında bozukmus gibi gosterir. Sifreyi girince pc'ye 10 basar.
iyavuzoz' Alıntı: Bu tablet kimindi ya elime aldım mavi mavi gösteriyo herşeyi ne biçim tabletiniz var arkadaş Genişletmek için tıkla ... o tablet benim ozel surum. Benden başkası kullandığında bozukmus gibi gosterir. Sifreyi girince pc'ye 10 basar.
PixelWolf Üye çay isteyen alsın vallla hiçbiriniz yapmıyonuz ya yapıyım dedim bende beceriksizsiniz bunun karşılığında bana edward culleni bulun getirin yoksa hepinizi keserim
çay isteyen alsın vallla hiçbiriniz yapmıyonuz ya yapıyım dedim bende beceriksizsiniz bunun karşılığında bana edward culleni bulun getirin yoksa hepinizi keserim