Silinen Üye 476002 Kapalı Hesap Tmm o Zmn ev arKadasım ısterDe beN yapMazMıyım SusTum ..... ALttaki üsttekini sana havaLe edioruM
Marchegiani Üye Tamam --------------- Ekleme --------------- ™ мγdяєaм;1529802' Alıntı: Tamam Genişletmek için tıkla ... Sen de benim istediklerimi yapıyorsun Kendimi kötü hissediyorum.
Tamam --------------- Ekleme --------------- ™ мγdяєaм;1529802' Alıntı: Tamam Genişletmek için tıkla ... Sen de benim istediklerimi yapıyorsun Kendimi kötü hissediyorum.
Silinen Üye 476002 Kapalı Hesap ÜstteKi öyLe BişeY yazDı ki Ne YazSam BiLemeDim AmA caNım heLva ÇekTi aLt HeLva YapMaSıNı bilioMusuN ???
ÜstteKi öyLe BişeY yazDı ki Ne YazSam BiLemeDim AmA caNım heLva ÇekTi aLt HeLva YapMaSıNı bilioMusuN ???
SucX Üye Yağın varmı, şekerin varmı, unun varmı ne duruyorsun helva yapsana şarkısından esinlenerek yapabilirim aslında Alt öğle vakti geldi menüyü alıyım
Yağın varmı, şekerin varmı, unun varmı ne duruyorsun helva yapsana şarkısından esinlenerek yapabilirim aslında Alt öğle vakti geldi menüyü alıyım
Sidretül Münteha Üye Konu Sahibi Bennden Dayak Yersen Şaşarsın Allttaki Uyuşuk Uyuşuk Oturmaaa Cola Getirr