huri$ Üye bözek' Alıntı: mide bulantısı gördüm Genişletmek için tıkla ... gecmi$ olsun bende bugun yalnizligimin bitmesini bekledigimi gordum
bözek' Alıntı: mide bulantısı gördüm Genişletmek için tıkla ... gecmi$ olsun bende bugun yalnizligimin bitmesini bekledigimi gordum
EroL Emekli Yönetici az önce aynada anlamsız suratımı gördüm, kim olduğumu anlayamadığımı, bir hiç olduğumu, sadece bu düzende sömürülen bir insan olduğumu gördüm... ve insanlardan ne kadar nefret ettiğimi anladım
az önce aynada anlamsız suratımı gördüm, kim olduğumu anlayamadığımı, bir hiç olduğumu, sadece bu düzende sömürülen bir insan olduğumu gördüm... ve insanlardan ne kadar nefret ettiğimi anladım
huri$ Üye sonyerolsson' Alıntı: bir gerizekalı Genişletmek için tıkla ... tovbe niye gerizekali ayol solgun yorgun bir yuz gorduum
sonyerolsson' Alıntı: bir gerizekalı Genişletmek için tıkla ... tovbe niye gerizekali ayol solgun yorgun bir yuz gorduum
Marchegiani Üye Gözlerinin altında torba oluşmuş bir kişilliktim bu sabah. Dokunsalar ağlayacaktım. Hayat benim için çok kötü gitmeye başlamıştı artık... Çünkü; mouse'um bozulmuştu...
Gözlerinin altında torba oluşmuş bir kişilliktim bu sabah. Dokunsalar ağlayacaktım. Hayat benim için çok kötü gitmeye başlamıştı artık... Çünkü; mouse'um bozulmuştu...