maviyesil1 Üye ben samsung bada sistemli tele android telde oynanan kus oyununu yukledi. kasmadan oynaya biliyorum. jar uzantili dosya yoneticisi ariyorum. tel ancak jar ollanlari kabul ediyor. bada olmus gomen yok.
ben samsung bada sistemli tele android telde oynanan kus oyununu yukledi. kasmadan oynaya biliyorum. jar uzantili dosya yoneticisi ariyorum. tel ancak jar ollanlari kabul ediyor. bada olmus gomen yok.
İhtiyar007 Üye İhtiyar007' Alıntı: @Ccihat67 73 sayfa mı? bende 49 sayfa var Genişletmek için tıkla ... Bu konudan sayfalarca mesaj siliniyor sanırım
İhtiyar007' Alıntı: @Ccihat67 73 sayfa mı? bende 49 sayfa var Genişletmek için tıkla ... Bu konudan sayfalarca mesaj siliniyor sanırım
Ccihat67 Üye İhtiyar007' Alıntı: Bu konudan sayfalarca mesaj siliniyor sanırım Genişletmek için tıkla ... Bende şimdi 39 sayfa var evet
İhtiyar007' Alıntı: Bu konudan sayfalarca mesaj siliniyor sanırım Genişletmek için tıkla ... Bende şimdi 39 sayfa var evet
İhtiyar007 Üye 0MG90' Alıntı: Haa tamam ya tanıdım Genişletmek için tıkla ... Evi hemen caminin yanındaydı
Aybin.Kilic Üye Patronun Patronu' Alıntı: aykut kim Genişletmek için tıkla ... Eskiler çok iyi tanır. Yeniler pek bilmez. O bir efsanedir. Bu sayfayı biraz okursanız fikir sahibi olursunuz.
Patronun Patronu' Alıntı: aykut kim Genişletmek için tıkla ... Eskiler çok iyi tanır. Yeniler pek bilmez. O bir efsanedir. Bu sayfayı biraz okursanız fikir sahibi olursunuz.
Gulu Gulu Kapalı Hesap Aybin.Kilic' Alıntı: Eskiler çok iyi tanır. Yeniler pek bilmez. O bir efsanedir. Bu sayfayı biraz okursanız fikir sahibi olursunuz. Genişletmek için tıkla ... Niye banlandı?
Aybin.Kilic' Alıntı: Eskiler çok iyi tanır. Yeniler pek bilmez. O bir efsanedir. Bu sayfayı biraz okursanız fikir sahibi olursunuz. Genişletmek için tıkla ... Niye banlandı?