Aykut'un Dünyası

aykut831

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar biliyorsunuz mikrodalga fırınlar el yakıyor.Üç telefonu üçgen şeklinde masaya koyuyoruz.Birbirlerine yakın olmasına dikkat edin.Üç telefonun ortasındaki boşluğa mısır taneciği atıyoruz ve telefonları arıyoruz.Mısır patlayacaktır.Benim sorum telefonları nasıl tek bir telefonla arayabilirim.Android için programı varsa link atabilir misiniz?

Güzel fikir denemek lazım ama programı var mı bilemiyorum.

PriZm

Üye
aykut yinemi sen?

Mert045

Üye
Adminler şu aykutu banlayın allah rızası için bea boşu boşuna forumda kalabalık yapıyor. Şunun açtığı konulara bakın bi .

Tepkiler: Utku

PriZm

Üye
Tepkiler: Sertug1991

Mobilator

Emekli Yönetici
Adminler şu aykutu banlayın allah rızası için bea boşu boşuna forumda kalabalık yapıyor. Şunun açtığı konulara bakın bi .

arkadaşım adam istediği gibi açar sanki forumda konu açma kısıtlamasımı var. ilgini çekmiyosa bakma, benimde işime yarar bu program, gereksiz değil yani.

Tepkiler: Silinen Üye 2502601

Mobilator

Emekli Yönetici
önceki konuda savunmştum ama harbiden adam içine etmiş işin. uzaklaştırılsın bencede.

Tepkiler: devilmy

PriZm

Üye

arkadaşım adam istediği gibi açar sanki forumda konu açma kısıtlamasımı var. ilgini çekmiyosa bakma, benimde işime yarar bu program, gereksiz değil yani.

Konu kalabalığı yapacak derecede konu açmak ve GEREKSİZ konular açmak forum kurallarına aykırı.

Tepkiler: MertcaN9

TeAmo42

Üye

var tabi kısıtlama. Forum kurallarını bilip bilmeden konuşmayalım

estorak

Üye
Adam aynştayn

Tepkiler: Silinen Üye 2502601 ve mc_shekil
aykut spammısın nemisin ya yinemi sen kaç yaşındasın güldürüyosun beni

Mert045

Üye

Banada lazım diyor allahım sana geliyorum . Böyle bi program yok adam dalga geçmek için açıyor konuları bunun bugün gördüğüm 3. Konusu insaf yani hepsi saçma sapan moderatörler BAN BAN BAN .

Tepkiler: Silinen Üye 2502601 ve MertcaN9

aykut831

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar bildiğimiz gibi ev telefonlar çok büyük ve kaba.Telsiz telefonlar diğerlerine göre daha ince ama o da anca 100m çekiyor.Benim sorum cep telefonumu ev telefonu yapacak bir uygulama var mı? Telekom android için bir program yapmış mı ve fiyatı ne kadardır sizce? Elinizin altında hazır program varsa link atar mısınız? teşekkürler.

PriZm

Üye
Aykut = Brain Free .

Tepkiler: MertcaN9

frk uzn

Üye
n79 da yapıyorum bne fm vericiyle radyo ya baglıyorum radyoyu son ses acıyorum

Peocawe

Üye
Ömrümüzü yedin aykut ömrümüzü.

adam kuyuya bir taş atıyor çıkaramıyorsanız adamın suçu ne? Her sorunun bir cevabı olacak diye bir şey yok. Spam yapan sizsiniz adam bir mesaj yazıncaya kadar siz bilmem kaç mesaj yazıyorsunuz.