random1
Üye
aykut831' Alıntı:Herkes benle dalga geçiyor çokta umrumda sanki. Hatta daha fazla umrumda olmaması için S60v3 uygulaması arıyorum.
Aykuta bir soru sordum bakalım cevap gelecek mi
sorum şu :
Aykut gözüm seni takip etmek için siteni ekledim sık kullanılanlara. Arada sırada yazarım artık sana.
Birde aklımda iken malum yaz geldi. Telefonum 5800 buna klima programı arıyorum. Yaz aylarında serinlemek için. Acaba sende cep telefonunu klima yapma programı var mi
sorum şu :
Aykut gözüm seni takip etmek için siteni ekledim sık kullanılanlara. Arada sırada yazarım artık sana.
Birde aklımda iken malum yaz geldi. Telefonum 5800 buna klima programı arıyorum. Yaz aylarında serinlemek için. Acaba sende cep telefonunu klima yapma programı var mi
sorum şu :
Anaaa ismim geçmişünlü oldum
Bu Aykut birine benziyor..
Artiz mi ? Artiz amcam hemen cevap versinhadi bakalim artist oldun. Aykut gibileri vatana lazim. Vatana millete hayirli ugurlu olsun.
Artiz mi ? Artiz amcam hemen cevap versin
indir izle : http://Tubidy.mobi/watch/ddVQV71Npb6qlegDp7R0UA_3D_3D/3gp-mobile/fs
- - - Eklendi - - -
Aykuta cevap yazdım. Bu kez gitti yazdığım
Cevap için teşekkürler aykut’cum 100watt ampul gücünde aydınlattın ortalığı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?