KD1907 Üye İhtiyar007' Alıntı: Temel arabasıyla giderken kırmızı ışıkta geçer ve polis durdurur ve ehliyetini ister Temel de,verdunuz mu da isteysunuz der. Genişletmek için tıkla ... Tamam anladık çok komik
İhtiyar007' Alıntı: Temel arabasıyla giderken kırmızı ışıkta geçer ve polis durdurur ve ehliyetini ister Temel de,verdunuz mu da isteysunuz der. Genişletmek için tıkla ... Tamam anladık çok komik
KD1907 Üye AnıL-D' Alıntı: Aman gorktum hi abov Genişletmek için tıkla ... @İhtiyar007 tercüme etmeni bekliyorum
AnıL-D' Alıntı: Aman gorktum hi abov Genişletmek için tıkla ... @İhtiyar007 tercüme etmeni bekliyorum
KD1907 Üye AnıL-D' Alıntı: Yo korkmadim replikti acigino buldum hahaha Genişletmek için tıkla ... [ÇARPILDI]
İhtiyar007 Üye Konu Sahibi musti843' Alıntı: Tebrikler abi Genişletmek için tıkla ... geçti o aralık içindi bu
.caner. Üye asdfjkl99' Alıntı: Olm niye abartiyosunuz lan moruk lafını? Genişletmek için tıkla ... Moruk, @İhtiyar007 'nin lakabı.
asdfjkl99' Alıntı: Olm niye abartiyosunuz lan moruk lafını? Genişletmek için tıkla ... Moruk, @İhtiyar007 'nin lakabı.