__xXx__ Üye 'Lorelai' Alıntı: Görürsün 1.70 olacağım Süt yok mu süt Genişletmek için tıkla ... bence sütü boşver sen basketbol oyna tavsiye ederim
'Lorelai' Alıntı: Görürsün 1.70 olacağım Süt yok mu süt Genişletmek için tıkla ... bence sütü boşver sen basketbol oyna tavsiye ederim
greenmile Üye 'Lorelai' Alıntı: Görürsün 1.70 olacağım Süt yok mu süt Genişletmek için tıkla ... süt mü hahah sende daha dur ergenlikten çık boyun kısalmaya başlayacak
'Lorelai' Alıntı: Görürsün 1.70 olacağım Süt yok mu süt Genişletmek için tıkla ... süt mü hahah sende daha dur ergenlikten çık boyun kısalmaya başlayacak
__xXx__ Üye greenmile' Alıntı: süt mü hahah sende daha dur ergenlikten çık boyun kısalmaya başlayacak Genişletmek için tıkla ... ergenlikten çıkınca boyu niye kısalıyor uzaması lazım değil mi
greenmile' Alıntı: süt mü hahah sende daha dur ergenlikten çık boyun kısalmaya başlayacak Genişletmek için tıkla ... ergenlikten çıkınca boyu niye kısalıyor uzaması lazım değil mi
'Lorelai Üye Süt sevmem zaten Ooo kısalmasına daha çok var Basketbol oynamak işe yaramıyor(mmuş) diye duydum 1cm mi ne boy atıyormuşsun
Süt sevmem zaten Ooo kısalmasına daha çok var Basketbol oynamak işe yaramıyor(mmuş) diye duydum 1cm mi ne boy atıyormuşsun
greenmile Üye the_road_runner' Alıntı: ergenlikten çıkınca boyu niye kısalıyor uzaması lazım değil mi Genişletmek için tıkla ... bunun kısalır
the_road_runner' Alıntı: ergenlikten çıkınca boyu niye kısalıyor uzaması lazım değil mi Genişletmek için tıkla ... bunun kısalır
__xXx__ Üye 'Lorelai' Alıntı: Süt sevmem zaten Ooo kısalmasına daha çok var Basketbol oynamak işe yaramıyor(mmuş) diye duydum 1cm mi ne boy atıyormuşsun Genişletmek için tıkla ... kim diyor onu be senin yaş kaç ayıptır sorması? ben 17 yaşında basketbola başladığım da 172 boy vardı 19 uma kadar oynadım şu an da 189 boyum var sn beni dinle basketbol oyna
'Lorelai' Alıntı: Süt sevmem zaten Ooo kısalmasına daha çok var Basketbol oynamak işe yaramıyor(mmuş) diye duydum 1cm mi ne boy atıyormuşsun Genişletmek için tıkla ... kim diyor onu be senin yaş kaç ayıptır sorması? ben 17 yaşında basketbola başladığım da 172 boy vardı 19 uma kadar oynadım şu an da 189 boyum var sn beni dinle basketbol oyna
'Lorelai Üye İngilizce hocasından duymuştum Belli bir yaştan sonra boy kısalıyor. Kısalmasa bile duraklıyor
__xXx__ Üye 'Lorelai' Alıntı: İngilizce hocasından duymuştum Belli bir yaştan sonra boy kısalıyor. Kısalmasa bile duraklıyor Genişletmek için tıkla ... o hocanın dediği kısalma ileri yaşlardaki yaşlılığa bağlı olarak gerçekleşen kısalmalar olmasın
'Lorelai' Alıntı: İngilizce hocasından duymuştum Belli bir yaştan sonra boy kısalıyor. Kısalmasa bile duraklıyor Genişletmek için tıkla ... o hocanın dediği kısalma ileri yaşlardaki yaşlılığa bağlı olarak gerçekleşen kısalmalar olmasın