awea 5 mb hakkında bili verecek warmı yardm pleasee??????

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

wLkAnNn

Üye
    Konu Sahibi
awea 5 mb hakkında bili verecek warmı yardm pleasee??????
awea 5 mb hakkında bilgi verecek warmı

frkn_55

Üye
5mb internet paketi 9 kontor...5mb da 9 kontor gidiyor..nete dewam sonra...yanlış hatırlamıyosam..5MB yazıp 9495 e gönderiyoduk...

wLkAnNn

Üye
    Konu Sahibi
bu 5 mb 1 ayda mı bitiricez yoksa bi haftadamı

haftalık bi paket...
dolayısıyla 1 haftada bitireceksin
bende kullanıyorum
ve memnunum

wLkAnNn

Üye
    Konu Sahibi
teşekkurler)

samoçam

Üye
peki bunu her hafta tekrarlıcazmı yoksa bu bir abonelikmi her hafta 9 kontörmi gitcek

fatih82

Üye
abonelik herhafta sen iptal edene kadar tekrarlanır sen iptal etmessen ben öyle biliyorum

ben faturalı hat kullanıyom her yöne 150 15 TL + birde 100 MB internet aldım 8 TL hepsine veriyorum 23 TL varmı bunu 100 kontörle yapabilecek biri ? Anlayan anladı burada

ViperRKO

Üye
Sms paketi de al tam olsun. ABONE 5MB YAZIP 9495 e göndermiyomuyduk yav. eski avea kullanıısıyım.

8kontör ayrıca 9 deil.

89 kontöre 250mb paketini kullaniyorum ben. 4 yildir telefondan baglanan biri olarak 250mb öneririm. Ama su ana kadar 7-8 bin kontörum rahat gitmistir internete girdigimden dolayi. Wireless olsa bile kullanamiyorum her tarafta sifreli modem oldugundan.

ABONE PAKET5 yazıp 9495'e yolluyorsunuz ayrıca artık 8 kontordür. Haftalık bir paketdir. İptal etmez iseniz haftalık olarak kendini otomatik yeniler. Bu 5 mb'le e-maik okuyabilir facebook ve msn'yede girebilirsiniz. Ben 1 yılı geçkindir ihtiyacım olduğu zaman yapıyorum. Örneğin abone oluyorum 2-3 gün sonra avea online işlemlerden geri iptal ediyorum 1 hafta dolana kadar internet kullanımı devam ediyor. İptal için müşteri hizmetleri IPTAL ABONE PAKET5 9495 dedi lakin yaptım kabul etmiyor bende her seferinde avea online işlemlerden iptali yapıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...