Ertan.D Üye Dede' Alıntı: Bale ne kadar kazma bir futbolcu Genişletmek için tıkla ... Bugün kötü oynuyor.Ben zaten Atletico Madrid'i tutuyorum.Benim için daha iyi.
Dede' Alıntı: Bale ne kadar kazma bir futbolcu Genişletmek için tıkla ... Bugün kötü oynuyor.Ben zaten Atletico Madrid'i tutuyorum.Benim için daha iyi.
mürteza16 Üye Konu Sahibi Dede' Alıntı: Bale ne kadar kazma bir futbolcu Genişletmek için tıkla ... Aynen. Nasıl becerdi anlamadım.
Dede' Alıntı: Bale ne kadar kazma bir futbolcu Genişletmek için tıkla ... Aynen. Nasıl becerdi anlamadım.
KayraBey Üye mürteza16' Alıntı: Aynen. Nasıl becerdi anlamadım. Genişletmek için tıkla ... Bu adam kaç yüz trilyon
mürteza16' Alıntı: Aynen. Nasıl becerdi anlamadım. Genişletmek için tıkla ... Bu adam kaç yüz trilyon
mürteza16 Üye Konu Sahibi Dede' Alıntı: Bu adam kaç yüz trilyon Genişletmek için tıkla ... Realin verdiği paraya acıdım.
KayraBey Üye mürteza16' Alıntı: Realin verdiği paraya acıdım. Genişletmek için tıkla ... Sabri olsa atardı be
DiaBLoS Admin Nefret ediyorum su a.madrid den. Top oynadıkları falan yok. Şansa bala gol buluyorlar, sonra 10 kişi defans... Çok itici bir takım bana göre...
Nefret ediyorum su a.madrid den. Top oynadıkları falan yok. Şansa bala gol buluyorlar, sonra 10 kişi defans... Çok itici bir takım bana göre...
Ertan.D Üye DiaBLoS' Alıntı: Nefret ediyorum su a.madrid den. Top oynadıkları falan yok. Şansa bala gol buluyorlar, sonra 10 kişi defans... Çok itici bir takım bana göre... Genişletmek için tıkla ... Bence en mantıklısını yapıyorlar.
DiaBLoS' Alıntı: Nefret ediyorum su a.madrid den. Top oynadıkları falan yok. Şansa bala gol buluyorlar, sonra 10 kişi defans... Çok itici bir takım bana göre... Genişletmek için tıkla ... Bence en mantıklısını yapıyorlar.
mürteza16 Üye Konu Sahibi Ministry' Alıntı: Son atak büyük ihtimalle. Genişletmek için tıkla ... 3 dakika oldu.