asigsasi
Üye
-
Konu Sahibi
-
Vaay İsa abi dediğimi yapmışsın gerçekten çok hoş durdu telefonda. Allah razı olsun.
teşekkür ederimşu Sabah Gazetesinin widget'ini atabilirmisin
tamam ilerleyen zamanda açıklarımrss istememistim hazir bi sekilde widget beklydm acikcasi widgetin icine bu rss feed leri nasil atabilirim bilmyrm
sabırla bekliyorumtamam ilerleyen zamanda açıklarım
1-altaki dosyayı indir ve mif dosyasını joshlog mod uyguladıgın hafızaya resource apps içine at.sabırla bekliyorum
ne oldu yapamadın mı ?sabırla bekliyorum
yapamadım mı ? Hakaret kabul ederim :P finallere çalışıyorumda beğenmekle idare ettim cevap yazmaya fırsatım olmadı, hatta haftalardır foruma bile giremiyorum doğru düzgün1-altaki dosyayı indir ve mif dosyasını joshlog mod uyguladıgın hafızaya resource apps içine at.
2-üste verdiğim linki kopyala telefondan web e gir seçeneklerden beslemelere gir tekrar seçeneklerden yeni besleme olarak kopyaladığın adresi oraya kaydet.
3-widget ekleden ekleyebilirsin.
ne oldu yapamadın mı ?
oda bulunur sen de yapıyordun edilemeÇok güzel olmuş abi
Kırmızısı hariç her rengi buldum
Bu aralar başlayabilirim aslındaoda bulunur sen de yapıyordun edileme
iyi bakalım kolay gelsinBu aralar başlayabilirim aslında
Cfw planım da var modları hazırladım ama hayalim fp2 alt barıydı olmayacak gibi
Rica etsem widget paketinin ismini paylaşabilir misin?zipten çıkan klasörü joshlog mod uyguladığınız hafızaya ana dizine atın ve restart yapın.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Glass Skin Pack By ''Kang Shao'' (All in one ) - MaxiCepRica etsem widget paketinin ismini paylaşabilir misin?
Avkon2 Black - MaxiCepabi hem içini hemde cerceveyi siyah yapabilirmiyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?