asigsasi
Üye
-
Konu Sahibi
-
cute tube için yeni güncelleme gelecek deniliyor bekliyoruzmuhteşem i bişi ama hack yapamadım 3 aydır
abicim youtubeden video indirme programı var mı ya?
saat ve müzik çaları paylaştım widget bölümünde olması gerekirTeşekkürler abi Toogle ı çok beğendim paylaşmıyorlar mu?
gelir mutlaka youtube sunucu değiştirmiş bunun için by Stuart Howarth bunun farkındabende bekliyorum cutetubeyi inşallah bir güncelleme gelir
çıktığı zaman hemen paylaşırımPeki biz güncellemenin geldiğini nasıl anlayabiliriz?
o kadar konu açmışım ki içinden bulamadımİsa abi toogle dan ses yok halâ ne yapmam gerek? :/
sağolasınçıktığı zaman hemen paylaşırım
tamam senin için araştırayım ancak sadece müzik çalar ve digitalclock var bu resimdeAbi toogle çok güzel günde iki doz açıp bu SS ye bakıyorum ne olur bulsan bana lütfeeeenEn azından ne zaman paylaştığını hatırlasan :h
tamam senin için araştırayım ancak sadece müzik çalar ve digitalclock var bu resimdeAbi toogle çok güzel günde iki doz açıp bu SS ye bakıyorum ne olur bulsan bana lütfeeeenEn azından ne zaman paylaştığını hatırlasan :h
https://www.maxicep.com/forum/konu/grey-minimal-widgets-22-10-2013.848004/
temayı paylaşmıyorlar diye daha önceki konular da belirtmiştimiconset + tema son abi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?