- S.O.U.L.F.L.Y - Üye Konu Sahibi Avkon2 ICS 4G by Dead Maroz Edit asigsasi İsteğim üzerine avkonu düzenliyen @asigsasi kişisine Avkonun pil simgesi dikeydi yatay olması daha iyi gözükür diye düşündük ve yaptık Buyrun : Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Ekli dosyalar Eklentileri görebilmek için Giriş yap veya üye ol. Son düzenleme: 5 Mar 2016
İsteğim üzerine avkonu düzenliyen @asigsasi kişisine Avkonun pil simgesi dikeydi yatay olması daha iyi gözükür diye düşündük ve yaptık Buyrun : Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
asigsasi Üye DarkredBlue61' Alıntı: Mübarekler Niye Başlık Alt Tıreli Genişletmek için tıkla ... bir daha söyle
DarkredBlue61 Üye asigsasi' Alıntı: bir daha söyle Genişletmek için tıkla ... Mübarekler Niye Başlık Alt Tıreli
- S.O.U.L.F.L.Y - Üye Konu Sahibi asigsasi' Alıntı: Paylaşım için Teşekkürler Genişletmek için tıkla ...
asigsasi Üye DarkredBlue61' Alıntı: Mübarekler Niye Başlık Alt Tıreli Genişletmek için tıkla ... Ömer hemen düzeltmiş
DarkredBlue61' Alıntı: Mübarekler Niye Başlık Alt Tıreli Genişletmek için tıkla ... Ömer hemen düzeltmiş
DarkredBlue61 Üye asigsasi' Alıntı: Ömer hemen düzeltmiş Genişletmek için tıkla ... Fark Ettim Sen Bi Daha Söyle Deyince Kıramadım Aynısını Yazdım
asigsasi' Alıntı: Ömer hemen düzeltmiş Genişletmek için tıkla ... Fark Ettim Sen Bi Daha Söyle Deyince Kıramadım Aynısını Yazdım
Mesut Aktaş Emekli Yönetici onurw58' Alıntı: bu avkon2 nedir biri beni aydınlatabilirmi ? Genişletmek için tıkla ... Üst bardaki simgelerin olduğu dosya Avkon2.mif, bu özelleştiriliyor.
onurw58' Alıntı: bu avkon2 nedir biri beni aydınlatabilirmi ? Genişletmek için tıkla ... Üst bardaki simgelerin olduğu dosya Avkon2.mif, bu özelleştiriliyor.
onurw58 Üye Mesut Aktaş' Alıntı: Üst bardaki simgelerin olduğu dosya Avkon2.mif, bu özelleştiriliyor. Genişletmek için tıkla ...
Mesut Aktaş' Alıntı: Üst bardaki simgelerin olduğu dosya Avkon2.mif, bu özelleştiriliyor. Genişletmek için tıkla ...
Dm.Pro Üye Mesut Aktaş' Alıntı: Üst bardaki simgelerin olduğu dosya Avkon2.mif, bu özelleştiriliyor. Genişletmek için tıkla ... abi destekelenemiyor hatası
Mesut Aktaş' Alıntı: Üst bardaki simgelerin olduğu dosya Avkon2.mif, bu özelleştiriliyor. Genişletmek için tıkla ... abi destekelenemiyor hatası