Aviate Launcher 1.0.75 Unlocked

Konu Sahibi
Aviate Launcher 1.0.75 Unlocked
market linki:

uygulama aktivasyon gerektirmez yukleyıp kullanabilirsiniz arkadaslar.

açıklama google çeviri:
Pilotluk otomatik. Apps tüm sınıflandırır ve akıllıca dinamik size ihtiyacınız tam şu anda, en çok ihtiyaç uygulamalar ve bilgi vermek için gün boyunca ana ekranı yeniden düzenler

Pilotluk telefonunuzu kolaylaştırır ve bilgiler yüzeyleri akıllı bir ekranı olan an, o yararlıdır.

HERGÜN KULLANIMI:
★ Wake up ve pilotluk otomatik hava ve gün için toplantılar getiren
iş yerinde olduğunuzda ★, ihtiyacınız olan tüm uygulamalar iş gitmek için hazır halletmek zorunda
Pilotluk, sürerken ★ otomatik olarak trafik verir ve yol tarifi ev
★ yemeğe Out, pilotluk otomatik olarak fotoğraf, ipuçları ve favori restoran için değerlendirmeleri gösterir.
kulaklığınızı takarak zaman ★, pilotluk yapmak, dinleme konum sanatçı / grup ile ilgili bilgi sahibi music uygulamalar gösterir Son Tweets, yaklaşan konser ve bios dahil etmek.
ÖNEMLİ NOT + YASAL UYARI!
Heads up! Pilotluk dramatik iyi için ana ekranı değiştirecektir. Farklı bakacağız - ve biz bunu gibi umut - ama sizin telefonunuza ağır özelleştirmeler yapmak için arıyorsanız, bu sizin için başlatıcısı ya da ekranı değil. Telefonunuzu ve hayatınızı kolaylaştırmak istiyorsanız Ama, sen doğru yere geldi ettik.
ÖNEMLİ ÖZELLİKLERİ:
★ Navigasyon basitleştirilmiş - üç içine telefon dönüşümleri, kolay gezinmek ekranlar
Temiz tasarım ★ - yapmak için telefonunuzu kolaylaştırır daha hızlı ve daha verimli zamankinden daha hissediyorum
★ Kişiselleştirme - yaşam tarzı, mevcut bağlamda, ve çıkarları için ana ekranı otomatik adapte
Koleksiyonlar ★ - otomatik kategorize yapmak zorunda kalmazsınız uygulamalarınızı
Pilotluk NASIL ÇALIŞIYOR:
karmaşık bir anlayış dayanarak bağlam ve tercihleri, pilotluk yapmak size sadece sunmak için çalışır iyi uygulamalar en çok ihtiyacınız olduğunda, ve bilgi. Pilotluk akıllı edebilir ve öğrenmeken iyi Apps düzenlemek için.
temasa!
Pilotluk Bu sürüm özel bir Beta yalnızca kullanılabilir - ilk almak anlamına gelir, ama bazı şeyler henüz mükemmel olmayabilir. Ile akılda Yani düşünce veya geribildirim varsa, biz isterizduymak sizden! Bize tweet ya da sorularınız varsa bize bir e-posta göndermek, kaygıları, önerileri, bir hata (yikes!) bulmak olur, ya da sadece "Merhaba" demek istiyorum.
son olarak, TEŞEKKÜR EDERİZ.
için teşekkür ederiz yükleme Aviate! Biz içtenlikle takdir, ve bunu seviyorum umarım.

Neler Yeni
(3-5)
daha da ana ekranı özelleştirmek için ADW, Apex Launcher, LauncherPro veya Pilotluk ile Nova Launcher ile uyumlu indirilebilir simge paketleri kullanmak ve gerçekten hissediyorum yapmak için yetenek eklendi ". ev" gibi
küçük hata düzeltmeleri

Ekli dosyalar

etkinleştirme kodu soruyor nedir acaba?