Aviary Photo Editor Windows Phone Store'da

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Aviary Photo Editor Windows Phone Store'da

Aviary fotograf düzenleme uygulaması Aviary Photo Editor uygulamasını Windows Phone8 için yayınladı

Uygulamayla,resimlere efekt ekleyebilir,kırpabilir,metin ekleyebilir veya etiketleyebilirsiniz. Ayrıca uygulama için yayınlanan SDK ile diger geliştiriciler de uygulamalarına entegre edebilirler.

Android üzerinde 10 milyondan fazla indirme sayısına ulaşan uygulama kısa bir süre için ücretsiz olarak magazada indirilebilir durumda. Uygulamayı indirebilirsiniz.

Tepkiler: n000k ve skynet
evet stickerslarda sorun var, seçenekler boş görünüyor seçmeye çalışınca atıyo program

Mağazadaki neredeyse bütün resim düzenleme uygulamaları, Aviary'nin düzenleme tabanını ve araçlarını kullanıyorlardı zaten.
Dikkatli baktığınızda çoğunda aviary yazısını veya logosunu görürsünüz.
Sonunda doğrudan kendi uygulamasının gelmiş olması güzel.

Tepkiler: OttomaN TigeR ve n000k

serecans

Üye
620 de gayet güzel çalışıyor teşekkürler

- - - Eklendi - - -

620 de gayet güzel çalışıyor teşekkürler

Evet stickers boulumu çalışmıyor. Ben feedback yaptım siz de yapın

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

bazı efektler çalışmıyor daha doğrusu çalışıyor da uyguladıktan sonra yaptıkların iptal oluyor kaydedemiyorsun

Programda sadece 2 özellik farklı oda son 2 deki diğerleri diğer programlardada var o yüzden tamamen farklılık yaratacak bir programa benzemiyor ama fotoğraf programı olduğundan birde ücretsiz olduğundan indirdim

Programda sadece 2 özellik farklı oda son 2 deki diğerleri diğer programlardada var o yüzden tamamen farklılık yaratacak bir programa benzemiyor ama fotoğraf programı olduğundan birde ücretsiz olduğundan indirdim

Özgür beyinde dediği gibi mağazadaki diğer uygulamalarda bu uygulamanın alt yapısını kullanıyorlarmış

Orasını bilemem ama zaten bana yaratıcı stüdyo ile camera 360 yetiyor fotoğraf çekmeyi severim o yüzden indirdim son iki özeliği hoşuma gitti

nanotex

Üye
Bence tam oturmamış bir uygulama ama güzel yani

her efekt uyguladığında sağ üstten Apply diyorsun di mi?

diyorum tabi : ) hatta arkasından done diyorum ama resmi bile kaydetmedi

- - - Eklendi - - -

bu arada uygulamanın hızı dikkatimi çekti . uygulamanın açılışı ve kameranın açılışı baya seri

acoustic

Üye
Çok teşekkür ederim

Fakat sticker kısmnda atma yaşanıyor ? Umarım düzeltilir.