ÁŔÁŚ2 Üye aveadan vodafona a geçtim 250 dakikanın aktif olması için tam mı yoksa parça kontör mü yüklemeliyim bilen varsa lütfen söylesin
OGUZHAN432 Üye ya dostum bende geçicem ama hep kalıyo yarın geçiyim diyorum gene kalıyo bu arad aveadan geçiyorum tabikide:-)
ya dostum bende geçicem ama hep kalıyo yarın geçiyim diyorum gene kalıyo bu arad aveadan geçiyorum tabikide:-)
Girrffe Üye ya dostum bende geçicem ama hep kalıyo yarın geçiyim diyorum gene kalıyo bu arad aveadan geçiyorum tabikide:-) Genişletmek için tıkla ... 30 Ağustos'a kadar yani yarına kadar değiştir.1500 dk kampanyasından yararlanamazsın
ya dostum bende geçicem ama hep kalıyo yarın geçiyim diyorum gene kalıyo bu arad aveadan geçiyorum tabikide:-) Genişletmek için tıkla ... 30 Ağustos'a kadar yani yarına kadar değiştir.1500 dk kampanyasından yararlanamazsın
sethaa Üye Girrffe' Alıntı: 30 Ağustos'a kadar yani yarına kadar değiştir.1500 dk kampanyasından yararlanamazsın Genişletmek için tıkla ... 31 Ekim'e kadar uzadı ama kontör yükleme şartı 100 olmuş..
Girrffe' Alıntı: 30 Ağustos'a kadar yani yarına kadar değiştir.1500 dk kampanyasından yararlanamazsın Genişletmek için tıkla ... 31 Ekim'e kadar uzadı ama kontör yükleme şartı 100 olmuş..