**AVEA VİTRİN** Mağazada

bahtiyad

Üye
    Konu Sahibi
**AVEA VİTRİN** Mağazada
[/URL][/IMG]
Arkadaşlar...Dün farkına vardığım ve ilgili konu olmadığından açma gereği duydum..
Nokia lumia 920 telefonlarda mağaza ya girdiğimizde Avea hat kullananlarda muhtemel çıkacaktır....​

• [*=center]Avea Vitrin
    [*=center]Nokia Collection
    [*=center]Uygulamalar
    [*=center]Oyunlar

Bunlarda ilgili görseller​

[/URL][/IMG][/URL][/IMG]

Avea Vitrindeki uygulamalardan ilki malum Lig uygulaması mantıklı.Fakat diğerleri hakkında fikrim yok..Bilgisi ve düşünceleri olanlar paylaşsın..İyi forumlarr....

Tepkiler: OttomaN TigeR
Bende aveayım ama bende çıkmadı böyle bişey ?

bahtiyad

Üye
    Konu Sahibi

sanirim hattin degil telefonun avea cikişli olmasi gerekiyor.

olumsuz ben ikinci el garantili faturalı aldım telefonu..Hat bayan tarafından genpa-Turkcell olarak alınmış...Acaba sonradan micro sim e çevrilenlerde mi çıkmıyor.Malum 32kb 64kb lik simcardlar.Ben de tam çözemedim

Benim hattım sonrada micro sime çevirme ama sanmıyorum bu yüzden gelmiyeceğini . Aman çokta gereği yok zaten çok gereksiz bişey

bahtiyad

Üye
    Konu Sahibi
benim anlamadığım neden bu uygulamalar...sponsorluk desem türkçe uygulamalar.....Yada pratik bi steril alan mı oluşturacaklar bilmiyoruz lakin Avea-temple run ilişkisi karışık

nanotex

Üye
Bende de Turkcell mağaza geldi

Ben de bu haber üzerine farkına vardım: benim mağazada da gözüküyor. Uygulamalardan Lig ile işim olmaz, işcep "berbat ötesi BERBAT" , Tune in Radio olmazsa olmazım, tivibu ile işim olmaz, Temple Run güzel bir oyun.

Türkcell market bende vardı zaten Bi görünüyor Bi kayboluyor

bahtiyad

Üye
    Konu Sahibi
amerikanın oyunu bunlar

anlamadığım Aveadan aldım dediğinizi göre avea Vitrin olacak ama Turkcell market gözüküyor
Hadi bunu da açıklasın ateistler(sözüm meclisten dışarı)

serinaga

Üye
Hattım Avea, telefonu Avea kampanyası ile aldım ve bende böyle bir seçenek yok

Valla telefon turkcell çıkışlı hattım avea bu özellik bendede gözüküyor bir kaç gündür ama gerçekten aveayla ne alakası var bende anlamış değilim hadi tl yükleme filan programı olsa anlıyacağımda temple run ne alakadır ya

hat ile alakalı
ben bu konuya parmağımı basarım.
hat turkceel Avea çıkışlı ama Türkcell market var!

An itibariyle bana da geldi ama temple run yok tabi

böyle gereksiz bişeye ne gerek vardı şimdi.... bana da geldi