Telefon Tavsiyesi Avea İntouch 4 Almayı Düşünüyorum Görüşlerinizi Alabilir Miyim ???

emir28

Üye
    Konu Sahibi
Avea İntouch 4 Almayı Düşünüyorum Görüşlerinizi Alabilir Miyim ???
Avea İntouch 4 Almayı Düşünüyorum Görüşlerinizi Alabilir Miyim ???

nasıl bir telefondur samsung galaxy s4 ile yarışabilir mi ona yakın mı ?
teknik sorunları nelerdir alırsam pişman olur muyum ?

görüş ve önerilerinizi bekliyorum.

avea intouch 4 yerine taviye edebileceğiniz 5" ten büyük telefon varmı ? varsa nedir ?

not : üst limitim 650 lira

Kardeşim zenfone ürünlerine bakmanı tavsiye ederim mesela zenfone 5 veya 6 olabilir

Tepkiler: emir28

emir28

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler arkadaşlar değerlendireceğim. bakalım akşama kadar ne kadar değerlendirme gelirse hepsine bakıcam. görüşleriniz için teşekkürler. fakat zenfon 6 sanırım 700 liradan pahalıydı
başka tavsiyesi olan var mı arkadaşlar

Bence iyi bi cihaz bende düşünüyorum zenfone 5 şarj problemi var diye hatirliyorum zaten zenfone 6 da 800 lira.

ROM arayan değiştiren biriysen zorlanirsin güncelleme de geleceğini sanmam bana göre en büyük eskilerinden biri de 1gb RAM tabi bana göre
zenfone çok daha popüler onu almak daha mantıklı gibi

Tepkiler: muhammettvurucu, emir28 ve YaşlıTaşCocuk54

emir28

Üye
    Konu Sahibi
Zenfonunda fiyatı çok geliyor bana yaaaa şarj süresi iyi ve kasma donma olayı oluyormu acaba ? Araba yarışı oynarken nası bunları bilmek lazım detaylı bir inceleme videosu bulamadım kullanan arkadaş varsa çok memnun olacağím yukarıda belirtilen telefonlar güzel fakat fiyat pahalı yada ekran boyutu küçük...

İntouch 4 de karar kıldıysan hayırlı olsun
Zenfone android 5.1 alacak kardeşim merak etme kasma donma falan olmaz

Tepkiler: emir28 ve muhammettvurucu
S4 daha iyidir. Avea donanım olarak daha düşük. Alabiliyorsan S4 al.

utt2

Üye
quatro f1453'e bir bak güzel telefon

Bence kötü de olsa marka bişey alda pişman olma zenfone

emir28

Üye
    Konu Sahibi
sanırım birkaç ay daha beklemek gerekecek dediğiniz gb kaliteli markalardan bir cihaz almak daha mantıklı gelmeye başladı şimdi. bu kadar arkadaşım bana kaliteden şaşma diyorsa arkadaşlarımı dinlemek en doğrusu olacak diye düşünüyorum. elimdeki telefonla birkaç ay daha sabredip fiyatların düşmesini bekleyeceğim avea intouch incelemesi izledim bazı kaliteli oyunlarda donma yapıyormuş. demem o ki bekleyeceğiz. fukaralığın gözü kör olsun

Bn moto g istiyordum güncelleme yönünden babam Discovery 2 almış yapacak birşey yok

msz6378

Üye
avea intouch 4 'ın sar değeri sizin için önemli ise bayide kullanma kılavuzuna baktım 1.57 olduğunu görünce almaktan vazgeçtim. düşünün sağlık mı yoksa ram,işlemci, kamera mı karar sizin.

En iyisini yaparsın kardeşim az daha bekle marka al