Avea Faturasız Kampanyaları -19 TL'lik Genç Paket- Numara Taşıma ile Gelen Gençlere Özel

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Avea Faturasız Kampanyaları -19 TL'lik Genç Paket- Numara Taşıma ile Gelen Gençlere Özel
Aveaya gelen gençlere her şey dahil yıkılan paket !
Aveadan Faturasız hatlara 19 TL ye yıkılan paket
Gerçek özgürlük için haydi Avea'ya !

TCKIMLIK NO nu yaz 1991'e SMS gönder, kayıt ol!
Sadece 19 TL ye, HERYÖNE 500 dakika + HERYÖNE 1.000 SMS + 1 GB data senin olsun !

peki bu kampanyanın süresi ne kadar ?

Serdarc4

Üye
ben bu 19 tl lik tarifeyi yaptım ama bana 500 heryone yerine avea ici 1000 dakika geldi ne yapmalıyım 500 dakika için

mertcank

Üye
iptal et üyeliğini sonra yeniden abone ol bu sefer gelece olan mesajda her yöne 500 mü avea içi 1000 mi sorusuna güze cevap ver

valla ben geçiş yapmıştım cool center olduktan sonra hemen iptal ettim müşteri hizmetleri neler diyor bana bir duysanız size kimsenin faydalanamadığı imkanları yapalım, faturanız bilmem şu kadar olucak, herşey aktif olucak cart curt dedim ablacım.. fazla uzatma beni yorma iptal et hattı iptall numaranızı taşıyın diyor yok dedim taşımıyacam yeni hat alıcam kapat yaa en sonunda kapattılar

Tepkiler: mertcank

kj2al

Üye
Arkadaşlar 1 gb internet veriyor da bunun hızı hakkında bilgi verir misiniz?

arkadaşlar şimdi ben yeni avea hat almak istiyorum bundan faydalanabilirmiyim numaramı falan taşımıcam + bi üstteki arkadaşıdna dediği gibi 1 gb netin hızı nasıl? birde her yöne 500 dk mı avea içi 1000 mi sitede 1000 avea içi dior

Tepkiler: Tuba.Erva
yaaaaa sunu duzeltn ıkı ettı
numara tasıma falan yoook
arkadasım kullanırsın
ben avealıyım kac senedır kampanyayı kullanıyorum
sankı numarasını aveaya tasıyanlara özelms gbı yazmayn

----------Eklendi @ 23:20:29 ---------- Yazıldı @ 23:19:04 ----------

ben kullanıyorum hızı gayet iyi hızlı
faydalanırsın tcnı gnderp hemen
sıteye bakma aveanın sıtesıne gr oku

kj2al

Üye
<br />
<br />
Acaba Tam oLarak Hızı Nedir Bi BiLgin Varmı? Vodafone dan HızLı mı?

vodafonu ınan bılmıyorum ama benımkı cok hızlı belkı kullandıgm telefondandır bılmıyorum ama hızı cok iyi
bıkac kısı gördum ama foruma yazan vodafone sınırsız ama cok yavas aveaya göre dıye
yınede bılmıyorum ben memnunum belkı vodafone kullananlardan da yazan olur fıkır edınırsın
<br />
<br />

kj2al

Üye
<br />
<br />

----------Eklendi @ 01:07:44 ---------- Yazıldı @ 01:01:17 ----------

<br />
<br />
Zaten Ben Vodafone KuLLanıyorum Fakat Bi Dosya Indirmeye ÇaLıştığımda Internetin Çok Yavaş Ağır OLduğunu AnLıyorum Inşallah Bu Haftasonu Avea ya geçicem BakaLım NasıLmis Verdiğin BiLgiLer Içinde Ayrıca TeşekkürLer..

rica ederım ben cok ındırdım valla netten bseyler hemende ındı..ınsallah sorun yasamazsın sende

kj2al

Üye
Numaramı Taşıdıktan Sonra Yorumumu Atarım Buraya (:

----------Eklendi @ 23:26:32 ---------- Yazıldı @ 23:24:44 ----------

[/COLOR]interneti gayet gizli tavsiye ederim. Ayrıca vodafonda 100 mb dan sonra hız 128 kbps ye düşüyor. Bunda hız düşmüyor.

başvuru süresi bitti mi acaba . Avea ya geçmeyi düşünüyorum da bitti mi kampanya

kj2al

Üye
başvuru süresi bitti mi acaba . Avea ya geçmeyi düşünüyorum da bitti mi kampanya
<br />
<br />
Az Önce Müşteri HizmetLerini Aradım Devam Ettiğini SöyLediLer Benimde Aveaya Geçişim Bugün TamamLanacak InşaLLah..

caglet

Üye
Eğer numara taşıma değilde hepten AVEA'lıysanız yine bu kampanyadan yararlanabilirsiniz ama küçücük bir değişikilk var oda şu ;
TCKIMLIK NO nu yaz 1991'e SMS gönder, kayıt ol!
Sadece 19 TL ye, AVEA İÇİ 1000 dakika + HERYÖNE 1.000 SMS + 1 GB data senin olsun !