ebuş... Üye aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa diye bağırırdım şebnem ferah misali
huri$ Üye 4 sene 9 ay 1 haftaa kaldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
4 sene 9 ay 1 haftaa kaldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
-YARINIYOK- Üye huri$' Alıntı: 4 sene 9 ay 1 haftaa kaldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Genişletmek için tıkla ... neyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
huri$' Alıntı: 4 sene 9 ay 1 haftaa kaldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Genişletmek için tıkla ... neyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
huri$ Üye -YARINIYOK-' Alıntı: neyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Genişletmek için tıkla ... olmeme nadide olmeme $afak sayiyom bende
-YARINIYOK-' Alıntı: neyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Genişletmek için tıkla ... olmeme nadide olmeme $afak sayiyom bende
huri$ Üye Tuba_erva' Alıntı: ayyyyyyyy uyanınnnnnnnnnnnnnnnn(bıkere bagırmıstım gece yarısı 4 de sokakta Genişletmek için tıkla ... deliii beklenir senden iyiki bizim mahallede degilsin $uan gunaaydddddin die bagirmak istiyorum
Tuba_erva' Alıntı: ayyyyyyyy uyanınnnnnnnnnnnnnnnn(bıkere bagırmıstım gece yarısı 4 de sokakta Genişletmek için tıkla ... deliii beklenir senden iyiki bizim mahallede degilsin $uan gunaaydddddin die bagirmak istiyorum