'Patron Üye 'Nur'' Alıntı: sigaradan nefret ediyorummmmmmmmmmmmmm Genişletmek için tıkla ... pelın_' Alıntı: sıgara ıcmek ıstıyorummmmmmmmmmmmmmm Genişletmek için tıkla ... Farklı düşünceleeeerrrrrrr
'Nur'' Alıntı: sigaradan nefret ediyorummmmmmmmmmmmmm Genişletmek için tıkla ... pelın_' Alıntı: sıgara ıcmek ıstıyorummmmmmmmmmmmmmm Genişletmek için tıkla ... Farklı düşünceleeeerrrrrrr
'Patron Üye Cezzbedici2' Alıntı: binBaşı oLduuuuummmmmm Genişletmek için tıkla ... Tebriklerrrrr. benım daha ikiyüüüzzz mesajımmm varrrr
Cezzbedici2' Alıntı: binBaşı oLduuuuummmmmm Genişletmek için tıkla ... Tebriklerrrrr. benım daha ikiyüüüzzz mesajımmm varrrr
pelın_ teymenlıkkk ban gore dıyılll ----------Eklendi @ 20:39:32 ---------- Yazıldı @ 20:38:54 ---------- tegmenlık bana gore dıyıll
teymenlıkkk ban gore dıyılll ----------Eklendi @ 20:39:32 ---------- Yazıldı @ 20:38:54 ---------- tegmenlık bana gore dıyıll
Cezzbedici3 Üye MaxiHipHopLife' Alıntı: Tebriklerrrrr. benım daha ikiyüüüzzz mesajımmm varrrr Genişletmek için tıkla ... oho bi$e kalmamî$ (: holllleeeeeyyyyyy diye bagirirdim...
MaxiHipHopLife' Alıntı: Tebriklerrrrr. benım daha ikiyüüüzzz mesajımmm varrrr Genişletmek için tıkla ... oho bi$e kalmamî$ (: holllleeeeeyyyyyy diye bagirirdim...