Captain Üye HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! diye bağırırdım ( stres atmak için )
HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! diye bağırırdım ( stres atmak için )
Larismus Üye neden aşık olamıyorum diye bağırırdım.. ayrıca bunu yorumlamak isteyenler olursa yorumlarınızı beklerim
neden aşık olamıyorum diye bağırırdım.. ayrıca bunu yorumlamak isteyenler olursa yorumlarınızı beklerim
'Maxi Genç Üye chtlkbrk' Alıntı: neden aşık olamıyorum diye bağırırdım.. ayrıca bunu yorumlamak isteyenler olursa yorumlarınızı beklerim Genişletmek için tıkla ... "devreLerin yanmis"Tir buyuk ihTimaL.usTune aLinma
chtlkbrk' Alıntı: neden aşık olamıyorum diye bağırırdım.. ayrıca bunu yorumlamak isteyenler olursa yorumlarınızı beklerim Genişletmek için tıkla ... "devreLerin yanmis"Tir buyuk ihTimaL.usTune aLinma
Larismus Üye Berkan (:' Alıntı: "devreLerin yanmis"Tir buyuk ihTimaL.usTune aLinma Genişletmek için tıkla ... yok kardeş alınganlık falan yok bende ama gercekten simdiye kadar birisiyle dogru duzgun ilişki yasayamadım. sevmiyorum daha dogrusu cok cabuk sıkılıyorum. rekor cıkma sürem 2 hafta
Berkan (:' Alıntı: "devreLerin yanmis"Tir buyuk ihTimaL.usTune aLinma Genişletmek için tıkla ... yok kardeş alınganlık falan yok bende ama gercekten simdiye kadar birisiyle dogru duzgun ilişki yasayamadım. sevmiyorum daha dogrusu cok cabuk sıkılıyorum. rekor cıkma sürem 2 hafta
'Maxi Genç Üye 2 hafTa da ne yapTi da skLdn ? ben de sıkıLıorum.Hep keLek cikiyor ama buLdugm zamn adini unuTmak isTemedgmde onu kaybeTmk isTemiyorum
2 hafTa da ne yapTi da skLdn ? ben de sıkıLıorum.Hep keLek cikiyor ama buLdugm zamn adini unuTmak isTemedgmde onu kaybeTmk isTemiyorum
Larismus Üye ya burda acık acık herseyi anlatmak istemiyorum ama anlamaya calısırsan anlamlar cıkarabilirsin