Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Slm adminlerim sizlere birşey soracağım önceden avatarlarımızın arkasında beyaz bir çerçeve yoktu ama son bir kaç haftadır fark ediyorumda avatarların arkasında beyaz bir çerçeve var bence bu çerçeve olmadığı zamanlardaki hali göze daha güzel geliyordu.Eğer basit ve düzeltilebilecek birşeyse bence bu arkadaki beyaz çerçeve kaldırılsın.

Şu Resimdede Görülüyor :_?

az kaldı zaten yeni tema gelecek orada düzelır sanırım

Ozan

Admin
Yeni temada lazım olacak ama simdilik bu öneriyi birkaç arkadaştan daha aldım o yüzden kaldırıyorum

Ancak yeni temada etkin olacak.

Konu Sahibi
Hımm tamam bir şey sorabilirmiyim yeni temada nasıl lazım olacak _?
Birde yeni tema 1 Ocak ta mı gelecek acaba merak ettim sürpriz diyorsanız söylemeyebilirsiniz.

Ozan

Admin
Yılbaşında yeni tema gelecek onda avatarlarda çerçeve efekti olmak durumunda ancak olmazsa çirkin oluyor zaten, bu temada da çerçevesiz daha güzel geliyordur doğrudur simdilik kaldırdım

Konu Sahibi
Ooo ne kadar hızlısınız hemen düzeldi önerimi dikkate aldığıız için teşekkürler.

NobLe

Üye
Dj Airmax™;1184212' Alıntı:
ozan sitede sag tuşu yasaklasak olmazmı kopyalanmaz hep yeni temadaki gifler

%100 katılıyorum hem gifler hemde içerikler kopyalanmaz...

Konu Sahibi
Ama bir şekilde oda yasaklanabiliniyor benim bildiğim kadarıyla.

jöly

Üye
şifre konulabiliniyor mesela bazı sitelerden resim alıp eklediğinizde çıkmaz çünkü gizli şifre oluyor..ama yazılarda maalesef...

Yılbaşında yeni tema gelecek onda avatarlarda çerçeve efekti olmak durumunda ancak olmazsa çirkin oluyor zaten, bu temada da çerçevesiz daha güzel geliyordur doğrudur simdilik kaldırdım
Çerçeveli daha hoş duruyordu. Zevkler değişkenlik gösteriyor

Konu Sahibi
Site adı vermek istemezdim ama Reklam amaçlı değil kesinlikle.
Chip.com.tr sitesinden kopyaladığımız resimleri bir siteye koyduğumuzda resimler siliniyor ve sitenin adı çıkıyor maxicep te de böyle bir sistem yapılabilirmi _?

Yani siteden kopyalanan resim ve yazılar başka siteye koyulduğunda hiçbir bilgi kopyalanmasın yazının yerine maxicep.com yazan bir resim çıksın.bu yapılabilir mi_?

Ozan

Admin
Bir süre sonra yapılacak

Daha zamanı var.

Ayrıca yasaklar aşılmak içindir arkadaşlar üzücü bunu söylemek ama maalesef durum bu.
Yani kopyalamayı , sağ tıkı yasaklasak yine her türlü alınabilir içerikler ..

En basitinden firefox da noscript eklentisi var
Yada hiç eklentiyi düşünmeyelim, Kaynak Görüntüle ile web sayfalarının kaynagini görüntüleyerek resimleri ve yazıları almak zaten mümkün ve hep de mümkün olacak

Konu Sahibi
Zaten bizim bu temamız bile birçok kişinin gözdesi bir sitede görmüştüm bir üye demişki maxicep com um temasını istiyorum diye bunu maxicep üyelerinden biriside burada istemişti ama yeni temamız daha güzel olacağı için iyi korumalıyız yapabildiğimiz herşeyi yapalım...

Atakan

Üye
Dj Airmax™;1184212' Alıntı:
ozan sitede sag tuşu yasaklasak olmazmı kopyalanmaz hep yeni temadaki gifler
Sağ tuşu engellersek ctrl+c var.İşaretlemeyi engellememiz gerekir.Prtsc Screnn var

oh ne güzel burada ugrasılşın onlar hazıra konsuns

Konu Sahibi
Zaten yakalanınca banlanıyorlar.Ama önemli olan hırsızlık yapmamaları gerekli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...