minoo
Üye
Olabilir..okumak isterim...
abi sen supersin ya..
benim avatarımı da yorumlasan
mümkünse bide bnmkine el atsan
wayyyyyyyyy be ilk paragraf pek tanımlamıyor bni ama diğerlerinin hepsi doğruuuu eywallah süpersin
inşallah kardeş... de bakıyorum nefesin ensemde yakından takip ediyorsun...büyüksün abi ya. çalışmalarının devamını bekliyorum.
iyide ilk paragraf baya uzun ...doğrular nereden hangi cümleden başlıyor merak ettim... isterseniz söylemeyin...okula yetişeceksiniz...
neyse merakımın ıstırabıyla beni başbaşa bırak... elbet baş edebilirim...
eeee işte ilk paragraf biraz tutmuo çünkü ibadeten bahsetmisin hemde hepsi ama öle değilim ben ama diğer yazdıkların doğru kıyafet alışkanlığım makyaj aşk meşk hiç uraşmam işte bunlar doğru .... ç....ook tşkürler
çalışmalarımı amaçlarına mı alet edeceksin...? (kendine uygun hanım aramak gibi..
Ben de alayım abi baya rağbet görmüş konu da
http://www.maxicep.com/customavatars/avatar402685_4.gif
sert kareakterin var... yalnız ve tek tabanca yaşamak sana daha çok huzur veriyor...
estetik önem verdiğin özelliklerden... daha doğrusu en çok dikkatini çeken özellik estetik...
iç dünyan dingin ve sessiz... o yüzden kafan fazla karışık değil...
şüpheci yaklaşımların var... özellikle karşına çıkan her olayın öncelikle olumsuz yönlerini görüyorsun...
ikna edilmesi zor birisin... detaylı izahlarla kanaat getiriyorsun...
en güzel özelliğin küçük şeylerle mutlu olabilmeyi bilmek... buna göre kanaat etmeyi bilen bir insan olduğunu da söyleyebilirm...
kaç gündür seni izliyorum ne zaman yorumlatacaksın diye...Suanki avatarimi yorumlayabilirmisin
sevdalı kız gibi benden ne zaman isteyecek diye için için meraklandım... benim gibi delikanlıya böyle mi yapılır?
nasıl yani...
BendeKi avataR neyi anLatıyoR Size qöRe ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?