Avatarınızın yalancısı ... avatarınızdan kişilik yapınız ve ruh haliniz analiz edilir

minoo

Üye
abi sen supersin ya..

maksat karşındaki kişiyi sinir etmek

kol@j

Üye
    Konu Sahibi
Olabilir..okumak isterim...

kusura bakmayın...dinç kafayla daha doğru öngörü yapmak için bu günü bekledim...

dışarıdan gelecek tehliklere kendinizi çok açık hissediyorsunuz...

zayıf olduğıunuzu düşünüyorsunuz..

unutmak istediğiniz çok sıkıntılarınız olmuş...yaşınıza göre baya çok... kişiliğinize etki eden... ama her daim karşınıza çıkıyor... kurtulamadığınız bu sıkıntılar...
iki defa sevdalanmışsınız diye başlasam özele girecek gibi... ikisiyle de paylaşamışsınız... belki sizi kardeş gibi gördüklerinden cesaret edemediniz anlatmaya ... ilki kendi yolunu çizdiğinde ciddi şekilde müteessir olmuşssunuz... ikincisi kendi yolunu çizdiğinde zaten tecrübeli olduğunuzdan kabullenmeniz daha kolay olmuş... olayları platonik yaşadığınızdan kendinizden başka kimseyi suçlamıyorsunuz... fakat kendinizi de çok fazla suçluyorsunuz...
eğer bu sevda meselesi doğru değilse ..." aşk acısı yaşama korkunuz" olduğu öngörüsü daha doğru olacaktır... yani aşk acısını çok samimi olduğunuz birinin yaşadığını görmüş de olabilirsiniz... bu korkuyu içinizde olmasının nedeni de bu...

iç dünyanızla dış dünyanız çok uyumlu... "içi dışı bir" derler ya... aynen öyle... sizi ortamınıza kabul ettiren en büyük özelliğiniz... fakat bundan öteye tanımalarına pek müsaade etmiyorsunuz...size sık sık sizin hakkınızda soru sorulmasından nefret ediyorsunuz...sizin için kötü niyetli olmadığınız bilinsin yeter... bazen insanların neden bu kadar meraklı olduğunu çok merak ediyorsunuz...

sık soru sorulması meselesinden yola çıkarsak... öğrenciliğinizde sınavlardan hoşlanmıyorsunuz... başarılı olmanıza rağmen... öğretmenlerinizin de sizin yeterli olduğunuzu bilmelerine rağmen... "sanki güvenmiyorlarmış gibi birde sınav yapıyorlar" düşüncesinden kendinizi kurtararamamışsınız... yazılı yada test sınavlarından daha çok sözlü sınavları tercih etmişsiniz...
çıkarsın tahtaya bir kaç soruyu çözerek kendinizi ıspatlarsınız notunuzu alırsınız kısa süre içerisinde herşey olur... ne o öyle yazılılarda özellikle testlerde soru bombardımanı...

hep birilerinden birşeyler saklar haliniz var...bir konu anlatırken bildiğinizin tamamını anlatmıyorsunuz... bir kısmını kendinizde bırakıyorsunuz... galiba başkalarının zarar göreceğini düşündüğünüzden böyle yapıyorsunuz...

ümitlisiniz... her orttmada her sıkıntıda karamsarlığınız kadar umudunuzu da besliyorsunuz...yanlız sıkıntılı zamanlarda umudunuzu da kendinize saklıyor gibisiniz... paylaşmaya pek yanaşmıyorsunuz... umut penceresinden bakmaya çalıştıkça etrafınızdakilerin böyle yapmaması hatta terslemelerinden kaynaklanıyor olabilir... siz işi olura koymaya çalışırken kenarda tutmaya çalışmışlar... ondan dolayı içsel umutlusunuz...

güneşin doğuşu size herzaman anlamlı gelmiştir... günler geride bırakılırken... yeni umutların haberecisi değil mi? ama güneşi seyretmekten çok gölgenize bakıyor gibisiniz mecazi olarak... yani yeni bir gün başlayınca size neler getireceğinin tatlı bir merakını yaşıyorsunuz... bu günün akşamında kazanımlarınızın neler olacağı hep bir sürpriz...bu size mutlu bir heyecan veriyor...

sizi korkutan üçşey var..
1.Ailenize karşı iyi bir evlat olamamaktan korkuyorsunuz veya iyi evlat olamadığınızı düşünüyorsunuz.
2.arkadaşlarınıza karşı gene iyibir arkadaş olamama evhamını yaşıyorsunuz...
3.iyi bir eş ve anne olamayacağınız konusunda çok tedirginsiniz... bu yüzden evliliğe çok uzak duruyorsunuz..

bu üç korkunun elle tutulur gözle görünür hiçbir sebebi yok...ufak tefek kusurlarınıza takılıp tamamen kendi evhamınızdan bu korkuları üretmişsiniz..."belki zarar veririm, belki üzerim"diye tedirginsiniz.
içi dışı bir, umutlu bir insanın bu şekilde korkulara sahip olması bana çok ters geliyor...
her insan zaten potansiyel bir "üzücü"dür... bunu çözümü aşağıdadır...

mevlanının bir öğretisi vardır... kavga eden, siyah köpek(kötülüğün temsilcisi) beyaz köpek(iyiliği temsilcisi)... içimizde böyle iyi kötü savaşı var... hangisi kazanır?... sen hangisini beslersen o kazanır...
eğer kötülüğü beslediysen (öyle olduğunu hiç sanmıyorum) korkmakta haklısın... iyiliği beslediğin halde tedirgin olmana hiç gerek yok...

ben avatraınızın yalancısıyım...

(ya hu artık avatar yorumlarım niye bu kadar uzuyor)

hayırlı maxicepler

Dafny

Üye
benim avatarımı da yorumlasan

mümkünse bide bnmkine el atsan

kol@j

Üye
    Konu Sahibi
abi sen supersin ya..

estağfirullah bacım... işin iyisi Allah' tandır. kötüsü bizdendir...

Mian a söyleyin ben kolay kolay sinirlenmem... sırf sinir etmek için konuyu doldurmasın... uf olur...

benim avatarımı da yorumlasan

renkli ve canlı bir kişiliğiniz olduğunu herkes söyleyebilir zaten... ama bunu pek dışarı göstermiyorsunuz... içsel mutluluk... bu size yetiyor...

yalın ve sade yaşıyorsunuz... kafanızı karıştıracak şeylerden uzak durmaya çalışıyorsunuz... pop müzik dinlemeyi seviyorsunuz... ama hareketlilerden daha ziyade romantik ve sakin olanları...

hevesleriniz pek yok... yani telefonumun yenisi olsun, eşyamın yenisi olsun, giysimin yenisi olsun şeklinde düşünceniz yok...bunları hislerinizle, hevesinizle değil, akıllıca yaklaşarak ihtiyacınız varsa alıyorsunuz...

küçük ve kolay zevkleriniz var... küçük şeylerden mutlu olmak prensibini takip ediyorsunuz... makyaj alışkanlığınız yok denecek kadar az... doğal halinizle kendinizi çok daha güzle hissettiğinizi söylesem yanılır mıyım?...

masanız da gerekli eşyaların dışında herşey üst dolaba koyuyorsunuz...ya da almanız nereden kolay ve yakın oluyorsa oraya...
sabahları kolay kalkıyorsunuz...evinizde sizde muhakkak işlerin bir ucundan tutuyorsunuz... yoksa rahatsız olursun zaten...

Arkadaşlarınla gezeceğin zaman şuraya gidelim buraya gidelim teklifin yok.. hatta arkadaşların sana gelip ya da haber verip, gezmeye davet ediyorlar...

dışarıya pek çıkmıyorsunuz... ailenizle beraber daha fazla akraba ziyaretine gidiniz... yaşınız ilerlediğinde çoluğa çocuğa karıştığınızda evinize geleniniz gideniniz olsun. siz misafir olun ki... size de misafir olsunlar... ben gurbette dostum bir yana düşmanımı bile özlüyorum... memleketinizde gurbet yaşamayınız...(ilerisi için söylüyorum...)

sosyal olarak biraz iletişimi az kuruyorsunuz... daha fazla iletişim kurunuz bu sizi geliştirecektir...

ben avatarınızın yalancısyım....

hayırlı maxicepler...

Burak

Üye
büyüksün abi ya. çalışmalarının devamını bekliyorum.

kol@j

Üye
    Konu Sahibi
mümkünse bide bnmkine el atsan

beğenilmek çok hoşunuza gidiyor...evde babanıza annenize kardeşinize karşı, okulda öğretmenlerinize karşı... devamlı size karşı memnuniyet duymalarını bekliyorsunuz... avatar resmini bakan herkes ilk olarak bunu anlayabilir...
gizli kalan anlam ise...
bir bayan olarak bu hissiyatınızı sui-stimal etmiyorsunuz...hatta bu hissiyattan dolayı... ibadet alışkanlığınız var... yaradanın dahi size karşı memnun olmasını bekliyorsunuz...
namaz kılarken içiniz titriyor, tam bir mümin gibi(ya da öyle olmayı temenni ediyorsunuz)... abide bir hanım olduğunuzu söyleyebilirim. birçok dindar insandan daha fazla ramazanın gelmesini özlemle bekleyecek kadar...(şunu unutmayınız ibadet hoşlanıldığı için yapılan bir şey değildir... ibadetten hoşlanmak güzel birşey ama hoşumuza gitmediği zaman veya canımız çok sıkkın olduğunda "içimden gelmiyor" deyip aksatmak hoş değil.)
yukarıda bahsettiğim hususların hepsi beğenilmek istediğinizden...gençlik zamanları güzel alışkanlıklarınız var bunları elbet muhafaza edeceksiniz... bu konuda şüphem yok...sadece şunu yaşayabilirsiniz ...yaşınız ilerledikçe normal günlük alışkanlık gibi olabilir sizin için... o zaman dahi bu canlılığı inşallah devam ettirebilirsiniz.

medeni cesaretiniz var. ön planda olmak sizi hiç rahatsız etmez... bir çok konu için başı çekebilecek yeteneğiniz var... ah birde etrafınızdakilerden yetirince kabul edilseniz... hakettiğiniz değeri yeterince vermediklerini düşünüyorsunuz... arka plana itildiğinizi düşünüyorsunuz... fakat onlara bu konuda haksızlık ediyorsunuz...şundan dolayı... mesela: birçok kişi başkanlığa layık olabilir...buna sizde dahilsiniz...fakat bir kişi başkan olacaktır...

fazla mütevazı değilsiniz... süslenmek, makyaj hoşunuza gidiyor aslında...yapıyorsanız bunları tamamen kendiniz için... yani hoşunuza gittiği için yapıyorsunuz ... bu alışkanlıklarınız da dikkat çekme amacı kesinlikle taşımıyor... zaten aşk meşk işlerinin peşinde biri de değilsiniz...

giyiminize özen gösteriyorsunuz... özenli ve dikkatlisiniz giyinirken... kıyafet konusunda çok seçici davranıyorsunuz...

derslerinizle ilgilisiniz fakat notlar çok yüksek değil... öğrenmek hoşuna gidiyor ...öyleki "öğrendikten sonra bu kadar not bana yeter" diyorsunuz.gene de siz biraz ağırlık vererek notlarınızı daha da yukarı alabilirsiniz...

düşünmeden konuşma huyunuzdan dolayı... zor duruma düştüğünüz oldu mu?

ben avatarınızın yalancısıyım...

hayırlı maxicepler...

wayyyyyyyyy be ilk paragraf pek tanımlamıyor bni ama diğerlerinin hepsi doğruuuu eywallah süpersin

kol@j

Üye
    Konu Sahibi
wayyyyyyyyy be ilk paragraf pek tanımlamıyor bni ama diğerlerinin hepsi doğruuuu eywallah süpersin

iyide ilk paragraf baya uzun ...doğrular nereden hangi cümleden başlıyor merak ettim... isterseniz söylemeyin...okula yetişeceksiniz...

neyse merakımın ıstırabıyla beni başbaşa bırak... elbet baş edebilirim...

büyüksün abi ya. çalışmalarının devamını bekliyorum.
inşallah kardeş... de bakıyorum nefesin ensemde yakından takip ediyorsun...

çalışmalarımı amaçlarına mı alet edeceksin...? (kendine uygun hanım aramak gibi...)

One907

Üye
Ben de alayım abi baya rağbet görmüş konu da

kol@j

Üye
    Konu Sahibi
Ben de alayım abi baya rağbet görmüş konu da

işte bir müşteri daha... dükkana hoşgeldin... konu rağbet gördü de ben artık biraz hararet yaptım... hızımı alamadığım zaman öngörülerim dağlıyor... bakalım seninki nasıl olacak...

gizemli ve anlaşılmaz olmayı tercih ediyorsunuz... muhabbete katılmak yerine dinlemeyi tercih ediyorsunuz...
sır vermiyorsunuz... derdinizi fazla anlatmmıyorsunuz.. çözemese bile içinde tutuyorsunuz....
bir insan ya çok iyidir ya çok kötüdür.. ortası yok... küçük bir hatası yüzünden sırt çevirdiğiniz arkadaşlarınız var...
kusursuz dost arayan dostsuz kalır... öyleki bu da sizin kusurunuz...

kolay kolay samimi olmuyorsunuz... iyice tanımadığınız insanlarla özel diyalog kurmuyorsunuz... zaten fazla diyalog kurduğunuz da söylenemez...

ailenizle bereber yemek yeyiniz..a atıştırıp doydum demeyin... ailenizle beraber olup kaynaşmak gerek ki birbirinizi daha iyi anlayasınız...insan hayatında her daim iyi kötü eş bulabilir... ama ana baba kardeş bulamaz... "Allahın emri peygamberin kavliyle kızınızı ve oğlunuzu kendime kardeş istiyorum."diye bir şey duydun mu? yaşın gençken bunlara dikkat et...

etrafına zarar vermekten korkuyorsunuz...acaba kendinizi uzak tutmanızın nedeni bu mu?

fazla yardımcı bir yapınız yok... fakat bu kişiliğinizde sizi bazen rahatsız eden bir husus... "keşkeler" bu durum artırıyor
eksik kalmış bir şeyler var "keşke " dediğiniz şeyler... yardımcı bir özelliğiniz olsun... arkadaşlarınıza biraz daha katılın ki yardım edecek konular bulun.. bu şekilde şu aşağıdaki dertleriniz de azalır...
unutkanlığınızdan şikayetçisiniz... hatırlamanız gereken şeyler lazım olunca nedense aklınıza gelmez...
dalgın bir yapınız var... dalgınlıktan dolayı konsantrasyon probleminiz var...
işte bu sıkıntılar

hayırlı maxicepler...

Utku

Üye

iç dünyan dingin ve sessiz... o yüzden kafan fazla karışık değil...
%100 doğru

Revengeful

Emekli Yönetici
Suanki avatarimi yorumlayabilirmisin

aRdiLê

Üye
BendeKi avataR neyi anLatıyoR Size qöRe ?

kol@j

Üye
    Konu Sahibi
Suanki avatarimi yorumlayabilirmisin
kaç gündür seni izliyorum ne zaman yorumlatacaksın diye...
ulan mert benim gibi delikanlıya yapılır mı böyle? kaç gündür bakıyorum gözününün içine, hiç anlamadın beni... sevdalı kız gibi benden ne zaman isteyecek diye için için meraklandım... benim gibi delikanlıya böyle mi yapılır?
ben biliyom hard rock tan başka tarzlarda dinliyorum diye yapıyon bunu değil mi?

neyse şaka bir yana....

kendi yolunu çiziyorsun... sana karşı bazen haksız eleştiri yapılıyor... gerçi umurunda da değil...uçarı zevklere sahip olduğunu düşünenler var... sen zaten boşvermişsin... "kendini bil yeter" prensibini takip ediyorsun.

sosyal bir insan olduğunu söyleyebilirim... her ne kadar farklı zevklere sahip olsan da her türlü ortama girip çıkabiliyorsun... her türlü insanla diyalog kurabiliyorsun... genellikle yalnız kalmayı tercih ediyorsun... Tabii ki dışarıdaki hayatı ihmal etmeden...

cumaları ihmal etmiyorsun...fırsat buldukça gidiyorsun... A.K.E.

ciddiyeti seviyorsun ... şakalarını bile ciddi işlerden çıkarıyorsun... hele hele ciddi insanlara şaka yapmaya bayılıyorsun...
bu durum daha komik muhabbetlere neden oluyor...

konsere gitmek (fazla tercih etmesende) çok hoşuna gidiyor... hoşuna gitmeyen durum o kadar insanın insanın neden konserde olduklarını bile bilmemesi, müziği özüyle dinlemesi... birçok insan müziği ritmiyle oynamak için dinler... senin için önemli olan ne ifade ettiğidir... dinleyeceğin eserlerin boş değil özverili hazırlanmış olmasını bekliyorsun... konserdeki diğer inanlar senin beklediğin kadar seçici değil...
sen ne doğal güzellikten yanasın ne de yapay... seni etkileyen akıl güzelliği... önceliği buna vermişsin...

ancak şu çay ve su içenlerin yanında çeneni biraz tut. adamları güldürmekten çayı suyu döktürme... mazallah nefes borularına kaçar..

--------------- Ekleme ---------------

hayırlı maxicepler...

kol@j

Üye
    Konu Sahibi

gülecek ne var adam çok ilginç bir kişilik avatarını yorumlamayı çok istedim ama açılamamıştım... mesele bundan ibaret sen ne anladın...

BendeKi avataR neyi anLatıyoR Size qöRe ?

Avatarlar kendimizi anlatıyor kardeş...

Ah matematik ah... bu dersi seviyorsun... hele kimyaya bayılıyorsun... dünyayı anlamak için daha işlek bir beyne sahip olabilmek için bunlar ve bunun gibi hesap kitap dersleri gerekli...bunu da biliyorsun fakat bazı konularını anlayabilirken bazı konularda sıkıntı çekiyorsun... kabahat biraz da öğretmenlerinde... farklı taraflardan bakarak anlatsalar bazı konuları daha kolay olcak senin için...
gene de kendin uğraşmak zorunda kalıyorsun...

heyecanlı bir yapın var ... yeni şeyler öğrenmek çok hoşuna gidiyor... açık kişiliklisin.. olabildiğince sosyalsin...
gündüz uyumayı seviyorsun... fazla değil ama... dinlndirecek kadar... hele sahil de o hafif dalga sesleriyle güneşe nazır şekerleme çok güzel olur değil mi?

En büyük özelliğin ise olgun karakterlisin... senin yanında insan kendini güvende hissediyor... iyi bir sırdaşsın... bir çok kişi seninle özel hayatını paylaşabiliyor...

sade ve düzgün, romantik ve kibar bir insansın...

tarihi olaylara müthiş bir ilgin var...özellikle herkes tarafından bilinmeyen ince bilgileri merak ediyorsun... okullarda öğretilmeyen ya da unutulan olaylar özellikle...

kuş beslemek hoşuna gidiyor... ya da ailenden biri uğraşmış...onunla beraber ilgilnmişsin yada ilgileniyorsun. bir kaç tane güvercin mi yoksa bunlar. Onlar şimdi nerede merak ettim?

tabii ki bunlar öngörüler...

ben avatarın yalancısıyım...

hayırlı maxicepler...