Avatarınızın yalancısı ... avatarınızdan kişilik yapınız ve ruh haliniz analiz edilir

kol@j

Üye
    Konu Sahibi
Benimkini de yorumlar mısın?

müthiş derece de aktif düşünüyorsunuz... kısa zaman içerisinde bir çok düşünce üretebiliyorsunuz... hem de dışarıya renk vermeden... nasıl mı? sosyal hayatınıza devam ederken, konuşurken, yemek yerken, televizyın izlerken, hatta kitap okurken... tamamlamanız gereken bir işin planlarını yapabiliyorsunuz... hem de dalgınlık göstermeden...
hayatınızda karşınıza çıkan problemleri kolay kolay bırakmıyorsunuz...anlamaya çalışıp çözmek hoşunuza gidiyor...
hatta fazla yardıma da ihtiyacınız yok... kendiniz halledebiliyorsunuz fakat gene de yardımlara da açıksınız...

birçok konu da size danışılabilir... gerçi bilginizin sizde daha çok kaldığını düşünürsek... bu özelliğinizin pek farkında değillir... size çok yakın olan insanlar bunu farkedebilir...

elektroniğe karşı müthiş derecede ilginiz var...
bilgisayar programı yazmaya yatkınsınız ama bu konuda fazla çalışmıyorsunuz...

ben avatarın yalancısıyım...

--------------- Ekleme ---------------

mümkünse bnmkinide

en zor avatar sizde diyebilirim... Allahtan kedili bir avatarınız vardı... ona dayanarak da biraz yorum yapabilirim sanıyorum... yani bir nevi hile yapacağım

sadelikten yanasınız... tercihleriniz mütevazı şeylerden oluşuyor...
kanaatkar olmanız güzel...

tercih edilmek için hep bekliyor gibisiniz... evlilik hevesinde olduğunuz pek söylenemez... uygun birini bulduğunuzda hayır da demezsiniz sanıyorum.. Allah şlimdiden mutluluk versin... eğer evliyseniz de böyle bir safahatla evlenmiş olabilirsiniz...

denizi ve gökyüzünü seyretmek çok hoşunuza gidiyor.. rahatlamak için, çıkıp yalnız başınıza deniz ve gökyüzü manzarasına bakmak ilk aklınıza gelen şey....

yapay süs eşyaları yapmaya çok yatkınsınız bence... yapay çiçekler veya abjur gibi... böyle bir tavsiyem olsun size...

şimdi farkettimde sanki çok büyük sıkıntılı bir dönemniniz olmuş... ama öyle böyle değil... sizin kişiliğinize kadar zorlamış bu denem... belki de etrafına zarar veren bir insan olmanız için zorlamış... ama direnç göstermesini bilmişsiniz...
sasnırım akrabalarınız ailenize çok zarar vermiş ya da yüz üstü bırakmışlar... zararlarınızın giderilmesi çocukluk ve gençlik dönemlerinizde devam etmiş... yetişme çağınızda çok etkilenmişsiniz

şöyle ifade edersek... başkası aynı safhalardan geçse nefret eden, kindar bir insan haline gelebilirdi...siz öyle değilsiniz... sadece iyleşmiş yaralarınız var....

geçmiş olsun dileklerimi kabul ediniz.. bu konu takdir edilmeye değer... kendinizi zaten verilebilecek tavsiyeler üzerinde olduğunuzdan bir şeyler söylemeye gerek yok...

kişiliğiniz aydınlık... güven verici... size yeni tanıştığınız insana karşı temkinli yaklaşıyorsunuz... samimiyet kurmak zaman alan bir husus sizin için... biraz uzun sürüyor...

hakkaten çok zorladım bu yorumda...

hayırlı maxicepler...

kol@j

Üye
    Konu Sahibi
Abi benide bi yorumlasan

neşeli bir kişiliğin var. eğlencelere çok düşkün olduğunu söyleyebilirim.eğlence dediysem de yanlış anlaşılmasın ...mütavazı eğlenceler...birkaç arkadaşınla gezmek bile mutlu ediyor seni...

kendini kabul ettirmek için çaba harcıyorsun... sonuçta da yeterli ilgiyi görmediğini düşünüyorsun...

çalıştığın masada, çantanda veya dolabının üzerinde küçük küçük süs gibi kullandığın eşyalar var...
ceketine veya montuna küçük bir rozet takmışsın....bunun gibi sana hitap eden küçük süs eşyası kullanmak zevklerinin arasında...

konuşurken, birşeyler anlatırken dinlemiyorlar ya da sözünün arasında birileri başka konulardan laf açınca anlattıkların yarım kalıyor... önceleri ısrarla parça parça da olsa lafını tamamlamaya uğraşıyordun. şimdi ise bu huyundan vaz geçmişsin...

avatarında "yalan dünya herşey boş" sözü sadece bir imaj. öyle olduğu için değil öyle olduğuna inanmak istediğin için bu sloganı kullanıyorsun. yani sıkıldığında arabesk tarzı dinlemek hoşuna gidiyor...

nostaljik şarkılar çok hoşuna gidiyor...mesela Ayla Dikmen'in şarkıları veya "kemancı" şarkısı gibi...

bir de beni biraz deniyorsun gibime geldi ... böyle basit bir avatardan çıkacak yorumun ne kadar uzun olacağını da merak ediyorsun...

ben avatrınızın yalancısıyım...
hayırlı maxicepler...

mumkunse eger banada bır yorum yaparmısınız

kol@j

Üye
    Konu Sahibi
mumkunse eger banada bır yorum yaparmısınız
ablacığım senin yorumunu dün yapmıştım... buraya taşıyorum...
en derin gizli analamlar içeren avatar bu bence... bu çalışma çok hoşuma gitti... sağol

http://www.maxicep.com/konu-disi/av...iniz-ve-ruh-haliniz-analiz-edilir-406242.html
yarın burada belirteceğim ,eğer linkteki konu içinde talep edersen...

yarın ben yokum sımdı soylermısınız

http://www.maxicep.com/customavatars/avatar1735222_1.gif

bacım kusura bakma... biraz ısrarcı davrandım neden mi... yorumladığım avatarların en derini en zengin ifadeli avatar olarak gördüm...
bu analiz işini alışkanlık edince olmazsa olmaz gibime geldi avatarın... o yüzden yorumsuz bırakırsam açlık çekecekmiş gibi oldum...
ısrar etmemin sebebi buydu...

kafam yorgun olmasaydı söylerdim ama biraz dinlenmem gerekiyordu... bu gün olmazsa yarın okuyunuz...

sadede gelelim...

dışarıdan sade bir görünümünüz var...
süs olarak dikkat çekici veya büyük takılar değilde daha mütevazılarını tercih ediyorsunuz...
makyaj alışkanlşığınız pek yok olsa da doğallığı elden bırakmadan silik uyguluyorsunuz...
görüşünüze nazaran içeride çok renkli bir ruh hali yaşıyorsunuz... coşkulusunuz...

koruyucu bir yapınız var...kendinizi daima güçlü hissediyorsunuz... aileniz size büyük bir güven duyuyor...
zaten size yakın olan kim varsa yanınızdayken kendini güvende hissediyor.
öğrencilik zamanlarınızda öğrenmek ve ders çalışmak çok hoşunuza gidiyordu... tabii kli sosyal hayattan da kopmuyordunuz...
şimdi okuma alışkanlığınız var... öğrenme açlığınızı bu şekilde gidermeye çalışıyorsunuz...

gelelim ana konuya:
annelik hissiniz çok gelişmiş... bu özelliğiniz anne oluncaya kadar özellikle küçük kardeşlerinizin hatta yakın akrabalarınızın sizden küçük küçük çocuklarının size karşı özel bir düşkünlüğü ve sevgileri olmasına neden olmuş... bu özelliğinizi sevdim...
"imkanınız olursa!" üç çocuk aklınızdan geçiyor... ikisinin erkek ortancasının kız olmasını temenni ediyorsunuz...çalıştığınız için üç tanenin iyi olmayacağını da düşünüyorsunuz...
şurası önemli ki, evlendiğinizde çocuklarınızla ilgilenirken eşinizi ihmal etmemenizi öneririm...eşiniz biraz kendisini arka plana bırakıldığını hissedebilir...gerçi bu kadar güzel özellik içinde de bir iki küçük kusura tevazu gösterecektir.ama siz gene de arada bir onun penceresinden bakınız...

güzel bir özelliğiniz daha kapınız herkese açık... yardımseversiniz... belki çevrenizde kabul görmenizi sağlayan en büyük özelliğiniz buydu... ayrıca "sır" dinlemekten bi-hal olmuşsunuz... gelen giden sırrını size anlatmış...içini size dökmüş... mahallenin ve arkadaşlarınızın kozmik odası gibisiniz...
bütün bu saydıklarımdan sizin çok kıymetli biri olduğunuzu söyleyebilirim...hayatınızda

yorum konusunda neden ısrar ettiğimi anladınız mı? benim için baya dolu bir çalışma oldu...teşekkürler...

tabii bunlar öngörüler kesin olacak diye bir şey yok

ne de olsa avatar yalancısıyım...

tesekkur edrım benı hıc tanımadıız halde benı anlattınız hepsı dogru
ama daha yazmadıgınız bır suru özellıgım var

kol@j

Üye
    Konu Sahibi

tesekkur edrım benı hıc tanımadıız halde benı anlattınız hepsı dogru
ama daha yazmadıgınız bır suru özellıgım var

biliyorum biliyorum... avatardaki o yaprakların altında çok zengin şeyler vardı fakat ben göremedim o kadarını...

elimden bu kadar geldi...

hayır dualarınızı eksik etmeyiniz...

Mss Yzc

Üye

en zor avatar sizde diyebilirim... Allahtan kedili bir avatarınız vardı... ona dayanarak da biraz yorum yapabilirim sanıyorum... yani bir nevi hile yapacağım

sadelikten yanasınız... tercihleriniz mütevazı şeylerden oluşuyor...
kanaatkar olmanız güzel...

tercih edilmek için hep bekliyor gibisiniz... evlilik hevesinde olduğunuz pek söylenemez... uygun birini bulduğunuzda hayır da demezsiniz sanıyorum.. Allah şlimdiden mutluluk versin... eğer evliyseniz de böyle bir safahatla evlenmiş olabilirsiniz...

denizi ve gökyüzünü seyretmek çok hoşunuza gidiyor.. rahatlamak için, çıkıp yalnız başınıza deniz ve gökyüzü manzarasına bakmak ilk aklınıza gelen şey....

yapay süs eşyaları yapmaya çok yatkınsınız bence... yapay çiçekler veya abjur gibi... böyle bir tavsiyem olsun size...

şimdi farkettimde sanki çok büyük sıkıntılı bir dönemniniz olmuş... ama öyle böyle değil... sizin kişiliğinize kadar zorlamış bu denem... belki de etrafına zarar veren bir insan olmanız için zorlamış... ama direnç göstermesini bilmişsiniz...
sasnırım akrabalarınız ailenize çok zarar vermiş ya da yüz üstü bırakmışlar... zararlarınızın giderilmesi çocukluk ve gençlik dönemlerinizde devam etmiş... yetişme çağınızda çok etkilenmişsiniz

şöyle ifade edersek... başkası aynı safhalardan geçse nefret eden, kindar bir insan haline gelebilirdi...siz öyle değilsiniz... sadece iyleşmiş yaralarınız var....

geçmiş olsun dileklerimi kabul ediniz.. bu konu takdir edilmeye değer... kendinizi zaten verilebilecek tavsiyeler üzerinde olduğunuzdan bir şeyler söylemeye gerek yok...

kişiliğiniz aydınlık... güven verici... size yeni tanıştığınız insana karşı temkinli yaklaşıyorsunuz... samimiyet kurmak zaman alan bir husus sizin için... biraz uzun sürüyor...

hakkaten çok zorladım bu yorumda...

hayırlı maxicepler...
[/QUOTE]

Teşekkür ederm

Mss Yzc

Üye
tamamı doğruydu diyebileceğim bişey olmadığından direk teşekkür ettim.

kol@j

Üye
    Konu Sahibi
tamamı doğruydu diyebileceğim bişey olmadığından direk teşekkür ettim.

Atlatılmış şeyler için karamsar olmaya gerek yok... (basit bir destek sözü) ...inanın güç kazanmışsınız... sevdikleriniz sizi daha mutlu görmek ister... vesselam

Mss Yzc

Üye

Atlatılmış şeyler için karamsar olmaya gerek yok... (basit bir destek sözü) ...inanın güç kazanmışsınız... sevdikleriniz sizi daha mutlu görmek ister... vesselam

destek ve tavsiyeler içinde ayrıca teşekkür ederm

hoyttt beee nereye geldik böle profil resimleriyle fal mı baktırıyorlar xD
senin içindeki herşeyi biliyorum hehehehehehje

Mss Yzc

Üye

yine msjım silincek ama söylemzsem olmaz.
Sen kendi işine baksana!

neden msj silinsin konuyla alakalı bir şakaydı

Burak

Üye
LÜTFEN ABİMİZİ SIKMAYINIZ

kol@j

Üye
    Konu Sahibi

neden msj silinsin konuyla alakalı bir şakaydı

konuyu baştan takip etmeyenler belli oluyor...

işi nasıl yaptığımı ayrıntıları daha karışık...

şu kadarını söyleyeyim bilgiler,,, hislere hizmet eder...

--------------- Ekleme ---------------

amma abonem varmış ,,, duygulandım...
gözünüzü seveyim tadında bırakın...işi...

her konuya ciddiler
her konuya makaracılar gelir...
kimse kimseyi üzmesin

yazdıkların açıklayıcı olmamış kardeşim

Burak

Üye
gayet açıklayıcı.çok gizli anlamlar yatıyor cümelelerinde...