kol@j
Üye
-
Konu Sahibi
-
Benimkini de yorumlar mısın?
müthiş derece de aktif düşünüyorsunuz... kısa zaman içerisinde bir çok düşünce üretebiliyorsunuz... hem de dışarıya renk vermeden... nasıl mı? sosyal hayatınıza devam ederken, konuşurken, yemek yerken, televizyın izlerken, hatta kitap okurken... tamamlamanız gereken bir işin planlarını yapabiliyorsunuz... hem de dalgınlık göstermeden...
hayatınızda karşınıza çıkan problemleri kolay kolay bırakmıyorsunuz...anlamaya çalışıp çözmek hoşunuza gidiyor...
hatta fazla yardıma da ihtiyacınız yok... kendiniz halledebiliyorsunuz fakat gene de yardımlara da açıksınız...
birçok konu da size danışılabilir... gerçi bilginizin sizde daha çok kaldığını düşünürsek... bu özelliğinizin pek farkında değillir... size çok yakın olan insanlar bunu farkedebilir...
elektroniğe karşı müthiş derecede ilginiz var...
bilgisayar programı yazmaya yatkınsınız ama bu konuda fazla çalışmıyorsunuz...
ben avatarın yalancısıyım...
--------------- Ekleme ---------------
mümkünse bnmkinide
en zor avatar sizde diyebilirim... Allahtan kedili bir avatarınız vardı... ona dayanarak da biraz yorum yapabilirim sanıyorum... yani bir nevi hile yapacağım
sadelikten yanasınız... tercihleriniz mütevazı şeylerden oluşuyor...
kanaatkar olmanız güzel...
tercih edilmek için hep bekliyor gibisiniz... evlilik hevesinde olduğunuz pek söylenemez... uygun birini bulduğunuzda hayır da demezsiniz sanıyorum.. Allah şlimdiden mutluluk versin... eğer evliyseniz de böyle bir safahatla evlenmiş olabilirsiniz...
denizi ve gökyüzünü seyretmek çok hoşunuza gidiyor.. rahatlamak için, çıkıp yalnız başınıza deniz ve gökyüzü manzarasına bakmak ilk aklınıza gelen şey....
yapay süs eşyaları yapmaya çok yatkınsınız bence... yapay çiçekler veya abjur gibi... böyle bir tavsiyem olsun size...
şimdi farkettimde sanki çok büyük sıkıntılı bir dönemniniz olmuş... ama öyle böyle değil... sizin kişiliğinize kadar zorlamış bu denem... belki de etrafına zarar veren bir insan olmanız için zorlamış... ama direnç göstermesini bilmişsiniz...
sasnırım akrabalarınız ailenize çok zarar vermiş ya da yüz üstü bırakmışlar... zararlarınızın giderilmesi çocukluk ve gençlik dönemlerinizde devam etmiş... yetişme çağınızda çok etkilenmişsiniz
şöyle ifade edersek... başkası aynı safhalardan geçse nefret eden, kindar bir insan haline gelebilirdi...siz öyle değilsiniz... sadece iyleşmiş yaralarınız var....
geçmiş olsun dileklerimi kabul ediniz.. bu konu takdir edilmeye değer... kendinizi zaten verilebilecek tavsiyeler üzerinde olduğunuzdan bir şeyler söylemeye gerek yok...
kişiliğiniz aydınlık... güven verici... size yeni tanıştığınız insana karşı temkinli yaklaşıyorsunuz... samimiyet kurmak zaman alan bir husus sizin için... biraz uzun sürüyor...
hakkaten çok zorladım bu yorumda...
hayırlı maxicepler...