Avatarınızın yalancısı ... avatarınızdan kişilik yapınız ve ruh haliniz analiz edilir

kol@j

Üye
    Konu Sahibi

1. Kayahan14 : Çok şey biliyor olabilirsin ama hayat ilerledikçe daha fazla şey bilmek zorunda kalacaksın.Öğrenmeye devam et. Kalp kırmaktan çok korkuyorsun. Laf söylense bile sineye çekiyorsun. Evcimen ve hanımına bağlı birisin... ALLAH şimdiden mesut etsin.

2. Ottoman Tiger : Heyecanlı birisin. Kararsızlıklar seni perişan ediyor. Hele şu sınavlar var ya, şıklar arasında sıkışmaktan canın sıkılıyor. İyi niyetli ve yardımsever bir insansın. birde arkadaş ortamına çabuk uyum sağlıyorsun.

Ben avatarınızın yalancısıyım

hayırlı maxicepler

Son düzenleme:
Tepkiler: TeknoÖmer ve OttomaN TigeR
Teşekkürler

Son düzenleme:
Tepkiler: TeknoÖmer ve Invoke

kol@j

Üye
    Konu Sahibi
Mürteza16 : algılamaların kuvvetli, olayların ne anlama geldiğini, sana söylenenlerin aslında ne ifade ettiğini gayet güzel bil,yorsun ama kimsenin kalbi kırılmasın diye kendine saklıyorsun. hatta bu konuda seni aptal gibi görenler de oluyor fakat sen asıl aptal olanların bu art niyetli insanlar olduğunu iyi biliyorsun. Sana ne kadar zarar verseler de onlar gibi olmaktan hep kaçındın zaten. Merak etme yaşın ilerledikçe onlara karşı daha zekice çözüm geliştirirsin

ben avatarınızın yalancısıyım

hayırlı maxicepler

Tepkiler: TeknoÖmer ve mürteza16
Dostum söylediklerin tamamen doğru. Seni tebrik ederim. Bu işte gerçektende yeteneklisin.

Tepkiler: TeknoÖmer ve kol@j

Silinen Üye 2480407

Kapalı Hesap
Benim avatarı da yorumlar mısın

benim avatarı da bi yorumla bakalım cidden bu avatardan ne çıkarabilirsin merak ediyom

Bahaxi

Üye
benide yorumla bakalim

Bu terste bi işlik var

Tepkiler: TeknoÖmer, mürteza16, Serhan ve 1 kişi daha

Amarus

Üye
abi müsait bi zamanında benim avatarı da yorumlar mısın

__xXx__

Üye
ben de istiyorum size zahmet lütfenben de istiyorum size zahmet lütfen

Bekliyoz amaBekliyoz ama

Tepkiler: Serhan

kol@j

Üye
    Konu Sahibi
profilime din baktığımda güç mesaj göremedim. bir anda maaşallah.

tek tek hepsini hallederim. yarın akşam dan İtibaren İnşallah

Tepkiler: The Shadow, Serhan, OttomaN TigeR ve 3 diğerleri

Mem_et

Üye
Zamanın olursa bEnimkinide değerlendir....