Avatarınızın yalancısı ... avatarınızdan kişilik yapınız ve ruh haliniz analiz edilir

haltie

Üye

ilham

Konular: 0
Aldığı Teşekkür: 1000000
Telefon: ankesörlü
Gsm: Turkcell

ilhamıda getirdik abi şaka bir yana görse gelir aslında merak eder

kol@j

Üye
    Konu Sahibi
yok abi ya ya meşgul ya heveslenmedi...

konunun etiketini düzeltti...
revengful davet etti adresini aldı..
bir kaç kere de dolaylı konular da mesajlaşmamız oldu...

yok abi...

Burak

Üye
abiciğim müsait oldugun bir zamanda yorumlayabilir misin ?

kol@j

Üye
    Konu Sahibi
abiciğim müsait oldugun bir zamanda yorumlayabilir misin ?

bu yorumu yapmadan önce yeni öngörüler çıkarabileceğimi pek sanmıyordum...
acaba boş yere mi uğraşacağım diye düşünmedim değil... fakat birşeyler çıktı...

!!Burak!!

askeri bir amblem olduğunu görünce herkesin aklına gelecek şeyler bellidir...
atlar, zıplar, tutar, koşar silahlara meraklıdır, savaşçı ruhludur... vs. vs. derinlemesine bakmak lazım...

derinlemesine bakınca ...
askerler savaşı en son çare olarak görürler... o yüzden barış esastır... çünkü memleketin en büyük acısı savaşı en merkezde hissederler... (çapa ya sarılı zeytin dalının anlamı barıştır.!) bu gerçekte böyle olduğu gibi... senin de kavgadan uzak duran sakin yapılı biri olduğunu söyleyebilirim.

haylci aklı, bir karış havada diye tabir ederler ya... öbür alemlerde gezerler... o tiplerden birisin... sana birisi seslense... önce bu dünya daki kulağın duyacak, bu dünyadaki beynin algılayacak, öbür alemdeki burak'a haber verecek öbür alemdeki burak duyunca bu aleme gelecek vs. vs. gerçek / hayal kesitinde yaşıyorsun...

teknikj çizimler ilginizi ve merakınızı çekiyır... afilli araba mrakınız da var...
özellikle "lamborghini"... 1974 modelleri ilk çıkanlarına... (bunu bana hiç söylemedin)
işte şu tarzlar

duygusalsın... bu amblemle duygusallığın ne alakası var... çünkü savaş duygu işidir... hiç birşey hissetmeyen insanla savaşa gidilir.. yanındaki arkadaşların vurulurken... yada birileri vatanına saldırdığında bunu hissedebilen adam daha iyi mücadele verebilir... suyguları zayıf adamın azameti zayıftır... çabuk vazgeçer ya da daha kötüsü... kaçarak ihanet eder (bu ise tövbesi olmayan bir günahtır-izinsiz savaştan kaçmak.)

milli ve manevi değerlere özel bir düşkünlüğün olduğunu söylemeye pek gerek yok...

saldırgan değil savunmacı bir yapın var.. tartışmalardan pek başarılı çıkamıyorsun... çoğu zaman haklılığını ıspat edememekten yakınıyorsun... kültürün arttıkça daha doğrusu beynini daha diferansiyel hala getirdikçe daha fazla cevap verebileceksin merak etme... (bunu da hiç söylemedin.)

değişen ortamlara uyum sağlamakta zorluk çekiyorsun fakat uzun süre değil... kısa sürede kendini kabul ettirebiliyorsun (bunu da dah önce söylemedin bana)

ben avatarınızın yalancısıyım...

hayırlı maxicepler

Burak

Üye

abiciğim öncelikle yorumun için çok teşekkür ederim.

avatar ''türk silahlı kuvvetleri''nin amblemi.
ama abi inan hoplamak,zıplamak,kosmak bana göre değil pek.meraklıyımdır evet.

yazdıgın gibi kavgadan uzak dururum.hatta yolda yürürken kenarda kavga edenleri görsem,hiç aldırıs etmem.

biraz hayalprestliğim var.evet.kimi zaman dalar giderim uzaklara...hiç bisey duymam,hissetmem o anda...

çizim merakım var.zaten okulda dersinide görüyoruz.
ancak daha çok çizmeyi seviyorum.

evet araba merakım var.bu son yıllarda çıkan arabaları,üretilmemiş düşünürsek,resimdeki gibi arabalara merakım çok var hatta 1999 model tahoe jip var.chevrolet marka.halen hayalimdir birgün o arabaya binicem diye.
(su anda daha çok binek araçlara ilgim var.megane,fluance,kango gibi.)
hiç konu açılmamıstı o yüzden söylememiş olabilirim

çok duygusalım evet.

milli ve manevi değerlere düşkünlüğüm var.

evet abiciğim.tartısmaya girdiğimde pek basarılı olamıyorum.haklıysam bile haksız duruma düştüğüm olmuyor değil.

değişik ortamlara uyum sağlamakta zorluk çektiğim oluyor.çekiniyorum farklı,alısık olmadıgım ortamlarda.

abi Allah razı olsun.yorum için.teşekkür ederim.

sanada bahsetmiştim.ordu bünyesinde çalısmayı çok istiyorum.her ne kadar zor olsada...

amblemide o yüzden avatarım yaptım.

tekrar teşekkür ederim.Allah razı olsun...

kol@j

Üye
    Konu Sahibi

seninle fazla diyaloğumuz oldu zaten fakat bu diyaloglarda ve daha önceki avatar yorumlarında geçmeyen bilgiler peşindeydim zaten...

şu araba mevzusunda biraz sapma var. biraz daha çalışmam lazım...

gerçi asıl kastetmek istediğim oval değil de keskin hatları olan arabalardan hoşlandığını söylemek istemiştim..
galiba gene başarılı oldu sanırım...

hayırlı maxicepler...

Mert

Üye
Abi yeni avatarımı yorumlarmısın

kol@j

Üye
    Konu Sahibi
Abi yeni avatarımı yorumlarmısın

Mert

bilgi sorularını rahat çözüyorsun fakat yorum sorularına gelince zorlanıyorsun...
cimri biri olduğunu düşünüyorum... bonkörlük edersen bir şeyin eksilmez... belki etrafındaki insanların buna değmediğini düşünüyorsun... "iyilik yap denize at balık bilmezse Halık bilir"

bilgini kendine saklıyorsun ve yeterli olduğunu düşünüyorsun... sınavlardaki başarıların seni kandırmasın... öğrenmeye her daim ihtiyacımız var...

gökyüzü sanıldığı kadar dar değil... olaylara tek yönden bakma...

birde başkasının yerine kendini koymayı da bil...

ben avatarınızın yalancısıyım...

hayırlı maxicepler.

Burak

Üye

sen yorumlarsında basarılı olmazmı abi
Allah razı olsun. teşekkür ederim

sag ol abı kusura bakma yenı oldugum ıcın pek bılmıyorum
benı tanımadan cozmusun abı bunu nasıl yapıyorsun merak ettım yorum ıcın sagol
ılk kez takılıyorum mazur gor ıyı geceler saygılar abı

kol@j

Üye
    Konu Sahibi

önemli değil kardeş... konuya abonelik alsaydın daha kolay takip edebilirdin...
yılların forumcuları bile bazen yüzüstü bırakabiliyor... geri döndüğün için sağol

nasıl yaptığımı ise birinci sayfada izah ettim... ilginç bir yöntemi var... istersen birinci sayfayı incele belki faydası olur... düşünce tarzı olarak yani...

hayırlı maxicepler.

Abi ne diyeyimki yani ağzım açık okudum . Teşekkürler. Hele şu selam verme konusunda oldukça isabet etmişsin. Eline zihnine sağlık.

kol@j

Üye
    Konu Sahibi
Abi ne diyeyimki yani ağzım açık okudum . Teşekkürler. Hele şu selam verme konusunda oldukça isabet etmişsin. Eline zihnine sağlık.

rica ederim kardeş... daha önce de ifade etmeye çalıştığım gibi... ben burada bir fikir şovu yapmaya çalışmıyorum... yorumunu yaptığım arkadaşların bazı sonuçlar çıkarabilmesi lazım... kişiliğinin kusurlu yanlarının düzeltilebilmesi için işaretler göstermeye çalışıyorum...

ilgileriniz ve destekleriniz için teşekkür ederim...

--------------- Ekleme ---------------

en dikkat çekici avatarlar

derin anlamlı avatarlar

en gizemli avatar

en çok bilgi çıkarılabilen avatar

sıkıysa çöz avatarlar

yorum talebi için beklediğim avatar (sıkıysa bizim buraya gel...):

cuvalladığım avatar (gene iyiydi de umduğum kadar iyi yorum olmadı)

Burak

Üye
abi rahatsız ediyorum tekrar
bir yorum daha alabilirmiyim ?

kol@j

Üye
    Konu Sahibi
abi rahatsız ediyorum tekrar
bir yorum daha alabilirmiyim ?

!!Burak!!

konuya tekrar hoş geldin kardeş...

başarısız olacağından korkuyorsun... bence de bu durum pek değişmeyecek...ne den mi...? başarısız olacağını düşündüğün işte... başlangıç noktan ve durduğun zemin yanlış...

başlama yeriyle ilgili vicdani rahatsızlığında var... "ben bu işi yapıyorum ama..." işte ama işin sonucu ne kadar doğru olursa olsun... başlangıcın yanlış olduğunu düşünüyorsan...oradan başlama... ya da o işe hiç girme .. zamanını daha iyi olacağını düşündüğün işe ayır...

zamanı gelmemiş durumlar için evhamlanma... bu aralar fazla vesveselenmeye başladın ... ortada fol yok yumurta yok "n'olacak şimdi" şeklinde tasalanıyorsun... sen tedbirini al da başına gelebilecek işler için... hangi durum gelirse zaten "planladığın gibi" ona göre davranırsın...

hayallerini ve ideallerini pek paylaşmak istemiyorsun... seninle dalga geçileceğini ya da engelleneceğini düşünüyorsun...

her ne kadar kendinle barışık olsan da etrafından çok çabuk etkileniyorsun... ya da etkilenmekten korkuyorsun... bunların hepsi gençlik hissiyatları... zamanla hiçbiri kalmaz merak etme...

senin şu an yapacağın iş... kendini geliştirmektir... okul sadece bunun bir parçasıdır... inan bana okul ihtiyacın olanını vermez... yeterli değildir... ihtiyacın olan sosyal ve mesleki hayatta bilgiyi ne zaman nasıl kullanacağındır... okul o bilgiyi verir... hatta çoğunu verir... kullanımıyla ilgili biraz sıkıntılıdır... kendini buna göre hazırla...

daha önce açtığım eğitimle ilgili konularda yeterli tavsiye vardır... hatta bu konunun birinci sayfasında bile... avatar yorumunun yapılması ile ilgili yöntem bile bir zihni antreman tavsiyesidir..

ben avatarınızın yalancısıyım

hayırlı maxicepler...

--------------- Ekleme ---------------

Dafny

konuya tekrar hoşgeldin...

eli dolu gelen iki kişiden birisin biri si kılıçla gelmişti ... sen de bana yıldız getirdin...

milli değerlere çok düşkünsün... Atatürk' e özel bir hayranlığın var diyebilirim...

okulda istediğin notları alamıyorsun galiba ... yeterli ama umduğun gibi olmuyor... bilgi soruları değil de, iş yorum sorularına gelince sıkıntı çekiyorsun... sadece kitap okuyarak ders çalışma biraz da, daha önce çıkmış soruları çöz ki , soru çözme tekniğin gelişsin...

tarih öğretmeni olmak istiyorsun galiba... inşallah hakkında hayırlısı olur... bunu ben de tavsiye ederim...

sadelikten ve doğallıktan hoşlandığını daha önce söylemiştim sana... süslü püslü işler sana pek uymuyor...

işlerin sonuna az birşey kalmış "of çok yoruldum. biraz dinleneyim" mantığını da bırak... o kadar zamanını vermişsin.. az bir zaman sonra tamamlayacaksın... neden orada bırakıyorsun da kaffan meşgul bir şekilde dinlenmeye çalışıyorsun ? tamamladığında daha sakin kafayla dinlenirsin ... o da değer... yani

ben avatarınızın yalancısıyım..

hayırlı maxicepler...

zaza

Üye
benim avatarım neyi ifade ediyo
bende yorum istiyorum

Burak

Üye

öncelikle Allah razı olsun.
teşekkür ederim abi.

%100 dogru

abi çevrenden çabuk etkileniyorsun yazmıssın.
abi çok haklısın
mesela hayalimi söylüyorum birisine dalga geçiyor
üzülüyorum hemen

bir işe baslarken basarısız olurum diye korkularım olmuyor değil.

evham bende çok var nasıl kurtulurum

abi birde kendimi yanlız hissettiğim zamanlar oluyor

yorumun için tekrar teşekkür ederim.
Allah razı olsun...

Dafny

Üye
tarih öğretmeni olmak istiyorsun galiba.

kol@j

Üye
    Konu Sahibi