Avatarınızın yalancısı ... avatarınızdan kişilik yapınız ve ruh haliniz analiz edilir

Necmati

Üye
ya bie insan bir yorumu bu kadar güzel mi anlatır..
birde sanki içimi çözdün be abi hepsi doğru yaaa..
sağol varol..
Hayırlı günler...

kol@j

Üye
    Konu Sahibi
Bende alsammı acaba

eerdogan85

"Temizlik imandan gelir" bu özelliğini sevdim...

tertip ve düzene dikkat ediyorsun. detaycısın... bir şey ne kadar güzel olursa olsun detaylara dikkat edip kusurlu taraflarını görebiliyorsun...bu şekilde çok seçicisin...zor evlenenlerden yani

kötü giden her işinde hemen baştan başlıyorsun... bilgisayarda yazı yazarken mesela... baktın iyi gitmiyor paragrafı bile komple siliyorsun... baştan başlıyorsun... "sadece hatalı olan yerleri düzelteyim" demiyorsun yani...

fazla gördüğün herşeyle alakayı kesip yoluna devam ediyorsun... en kötü yanı da tekrar işin düştüğünde alakayı kestiğin kapıları çalman... sana tavsiyem hayatındaki herkese en azından bir selam ver , yolda giderken bir beş dakika oldun yanına uğrayıp çayını iç... hem o memnun olur hem sen...

hayatındaki en ufak esinti bile fırtına gibi geliyor sana... sanki hemen yıkılacaksın... kardeş bunlar hayatın cilveleri... düşmekten korkma... zaten o fırtına gibi gördüğün olayları kolaylıkla atlatmışsın... fakat neden hala telaş ediyorsun bunu anlamadım...

dikkatli ve tedbirli davranışlarınla adım atıyorsun...

ben avatarınızın yalancısıyım

NOT: kullanıcının kendi fotoğraflarının avatarlarına yorum yapmak kolay gibi görünse de daha zor oluyorlar... çünkü detay bilgileri yakalamak daha zorlaşıyor... seçilerek avatar yapılan resimler dahga çok bilgi içeriyor...
inşallah bunun altından kalkmışımdır...

hayırlı maxicepler.

'Davut

Üye
arka plandaki katkat kara bina benzeri şey yüzünden o yorumu yaptıydım...
belki daha farklı yormam gerekirdi...

Zaten bir iki forumu gezerken birisinin avatarıydı benimde hoşuma gitdiydi belki o aldığım kişiye uymuştur...

'Davut

Üye
Sen bilirsin nasıl olaçağını...(; istersen ben yorum yapim avatarına

davut™;2854442' Alıntı:
[sıze=2]sen bilirsin nasıl olaçağını...(; istersen ben yorum yapim avatarına :d[/sıze]

senden yorum ıstedıgımı hatırlamıyorum

'Davut

Üye
Nasıl diye sorduğuna göre ... Bir yorum istediğini görüyorum bir üstteki mesajına bakarsan hatırlamana yardımcı olur...(;

kol@j

Üye
    Konu Sahibi
Davut™;2854375' Alıntı:
Zaten bir iki forumu gezerken birisinin avatarıydı benimde hoşuma gitdiydi belki o aldığım kişiye uymuştur...

oyuna mı getirdin beni...? elemana selam söyle yorumu gönder bakalım ne diyecek...

Abı bır yorumda ben alsam

Davut™;2854400' Alıntı:
İlk önce bir avatarın olsa iyi olur bence...!

avatrları olmayanların avatar karelesi boş değil ki ona göre bişey yapardık...
ama ilginç bir deneyim olurdu....

TEKSİNSEN

ilk gördüğüm şey elektrogitarla çalınan müzikleri sevdiğin...ince nota ağırlıklı gitarı adeta ağlatan şarkıları tercih ediyorsun..

sağlamcı ve tedbirci birisin... risklere girmeyi seviyorsun fakat hazırlıklıysan... hazırlanmadan hiçbir riski üstüne almasın...

nerede ne yapacağın pek belli değil... gizemli bir yapın var... fazla renk vermeyen bir karizma sahibisin...

sporcu ruhlusun... kondüsyonun yeterli... maaşallah kalorifer kazanı gibi ciğerin var...

farklı çıkışları farklı görüşleri ortaya atmayı seviyorsun... bu çıkışlar genellikle espri şeklinde oluyor genellikle...

kendine güvenen bir yapın var... bu özelliğin biraz abartılı... ukalalığa kaçıyor olabilir...

ben avatarınızın yalancısıyım....

hayırlı maxicepler...

abı ben senden yenı bır yorum ıstesem bana ne dersın

kol@j

Üye
    Konu Sahibi
abı ben senden yenı bır yorum ıstesem bana ne dersın

endometozon

ablacığım eski avatarının tadı hala damağımda... o avatar neredeyse 5 avatarlık ifadeler içeriyordu... madem geldin... ikramsız göndermemek lazım...

ama bu avatar senin resminse hakkaten beni zorlayacak....

kendini ifade etmekte hiç zorlanmıyorsun... hatta lafa geldim mi kimseye papuç bırakmıyorsun... seni lafla boğmak isteyenleri hep pişman ediyorsun...

neysen osun ... içdünyan ve dışdünyan çok dengeli seyrediyor... kimseye güç gösterisi yapmıyorsun... yağlama bağlama ağlama işlerini hiç sevmiyorsun neysen osun... bu şekilde işlerinde başarı gösteriyorsun... yani kendini başarılı gibi gösterme çabaların yok... zaten başarılı ve özverilisin...

etrafını çok sade olarak düzenliyorsun... sade olmazsa kafan çabuk karışabiliyor...

kimsenin göremediğini görebilen farklı bakışın var... bu özelliğin seni danışılan bir konuma koyuyor...

..........vıyklama 1.....(zorlanmaya başladım)

manevi ve kültürel değerlere düşkünsün... ramazan da etrafındakiler ilenirken "ah orucu nasıl tutacağız?" şeklinde... sen onların bu halini bahaneli çocuk gibi görüyorsun...

okuldayken sen de galiba etiketleri çapraz yapıştırıyordun...

.........vıyklama 2 ....(tamam pes ediyorum)

ben avatarınızın yualancısıyım...

hayırlı maxicepler...

evet abı resımde kı benım soyledıklerınde cok dogru dobrayım dır haksızlıga hıc gelemem

kol@j

Üye
    Konu Sahibi
eyv. ablacım...

negative'i çağırın bana nedative ' i isterim bu konuya...

haltie

Üye

Negative

İsim: Ozan
Konular: 1820
Aldığı Teşekkür: 5.325
Telefon: Samsung Wave
Gsm: Turkcell

EroL

Emekli Yönetici

kol@j

Üye
    Konu Sahibi
sağol da kendi talep etmezse olmaz... ilham gelmiyor...

--------------- Ekleme ---------------

şiki şiki baba kaseti olmasa da olur... ilham için kendi talep etsin yeter...

ama pek hevesi yok bence yoksa elli kere kapının önünden geçti...