kol@j
Üye
-
Konu Sahibi
-
Necmati™;2834618' Alıntı:mustafa avatarım doğru söylemiş sanki..
nerden baksan yarısı doğru ..
bazen içime kapanıklığım kararsızlığım oluyor..
ama ben bunların içime atmayıp patlıyorum bu yüzden de çok hareketli bir çocuk oldum hep her zaman benim komikliğime insanlığımı sevdiler..
Yorumun için Teşekkürler..
İyi forumlar..
kapısını tekrar çaldım çalmadığım değil ama onu bana verdiği değersizlik gözümde büyüdü.şu kendini ifade etme olayını biraz daha açsaydım iyi olurdu... bir anda patlaman pek hoş değil... kırıcı olurmuyum diye düşünmek lazım... birçok şey kalp kırmaya hiç değmez...
birgün çarparak çıkıp gittiğin kapıyı tekrar çalmak zorunda kalabilirsin...
Necmati™;2834650' Alıntı:kapısını tekrar çaldım çalmadığım değil ama onu bana verdiği değersizlik gözümde büyüdü.
canıma tak etti eee bir yerdede durmak gerek..
ama ben olanları unutup önüme bakıyorum ..
hayat uzun deskte kısa bu yüzden elimden geldiğince mutlu ve huzurlu yaşamaya çalışcam.
yine bu güzel yorumun için Teşekkürler..
abdurrahmanzBenim Avatarımıda Yorumlarmısın Bi Zahmet ?
abdurrahmanzLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
destur bu ne? arka plan daki anlamları kapatacak kadar perdeli bir avatar...
avatarın görüntüsü çok anlamlı... birçok kişi onun yüzüne bakarak birçok yorum yapabilir...
derindeki anlamları bu yüzey anlamları engelliyor... zorlayalım biraz...
bir yeteneğin varsa bunun bilinmesi ve sana bakıldığında ona göre itibar görmeyi seviyorsun.
bu beklentin ukalaca değil... ya da birebin katarak değil... neyse o... kendi emeğinle , bileğinin gücüyle kazandığın şeylerin itibarını görmek istiyorsun.
şüphecilik var biraz...dikkatlisin hem de çok...fakat biraz suistmal ediyorsun...şu şekilde: kuru havadan nem kapar derler ya... onun gibi... birisi bir şey dese ne kadar samimi olursa olsun "acaba bir şey mi ima ediyor diye düşünüyorsun." çoğunu da kötüye yoruyorsun.
tedbirci davranışların var en samimi arkadaşlarına bile ne sırlarını tam söylüyorsun ne de gücünü tam gösteriyorsun... sanki sırlarını ve gücünü yedeğe saklıyorsun... lazım olunca kullanmak için... avatarda gördüğüm birkaç bilgi var... hemen hemen hepsi bu sonucu çıkarmama neden oldu.
koruyucusun... sana yardım talebi gelse boşçevirmeyi kendine yakıştıramıyorsun... bunun için de yeterince gücün olduğuna inanıyorsan güçlüsündür.
yardım seversin de ne açık büfe hizmet veriyorsun, ne dükkan işletiyorsun, sanki yeraltı deposundasın, o depoya gelene hizmet veriyorsun. tabii ki o depoyu bulmak da baya zor... bu özelliğini pek kimsse bilmez bence...
on okka yağ eritmişimdir bu yorum da
ben avatarınızın yalancısıyım
hayırlı maxicepler....
Şuanki avatarımı yorumlayabilirmisin zahmet olmazsa
Acelesi yok. İstediğin zaman yapabilirsinyaparımda şimdi abdestim yok... abdestsiz yorunm yapınca öngörü zayıflıyor...
kafayı toparlayıp hazırlığımı yapayım. gün içerisinde yorum yaparım...
senin kini sonra yapsin
rica etsem once benim kini yaparmisin karde$im ben cok avatar degi$tiren biriyim aslinda ama bunu uzun zamandir degi$tirmedim nedense birazdaha kalacak gibi
Revengefulum verdin dimi sirani
vermem diosan sorun olmaz yani
Şuanki avatarımı yorumlayabilirmisin zahmet olmazsa
Davut™;2848806' Alıntı:Bide benimkini tekrar analiz etsen ne sevinirim...
Necmati™;2848826' Alıntı:benimde
Davut™Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
tabii kardeş...
çekingen tavırların var... ilk adımı atabilme sıkıntısı...
kabul edilmek istiyorsun fakat nasıl kabul edileceğin kanusun da pek birşey yapamıyorsun
özünde sıcak kanlı birisin fakat bu çekingen tavırlar yüzünden çabuk arkadaşlık kuramıyorsun galiba..
iç dünyanda ki tezatlıklar la çok sık boğuşuyorsun... kararsızlıklar... bu huyun seni çok mu rahatsız ediyor...
merak etme yaşın ilerledikçe düzelecek...
insanları tanıyamamaktan da şikayetçisin... daha sonra zarar verebilir mi diye çekincelerin var.
kardeş insanların yapabilecekleri şeyler yapacakları anlamına gelmez. kötü bir insan dan iilik görmek de olasıdır... iyi bir insan dan zarar görmek de olasıdır. kötü adam çıkarı için iyilik yapar... iyi adam istemeden gafletinden zarar verebilir... sonuçta kusursuz dost arayan dostsuz kalır.
Aile heveslisisin.. ailene düşkünsün ... küçük bir ailden geliyorsun
çok sıkıntılı dönemler atlatmışsınız ... çok sık taşınmak zorunda kalmışsınız... bunun sıkıntıları hala devam ettiği gibi... umudun da var aydınlık günler için
ben avatarınızın ayalancısıyım
hayırlı maxicepler.....
Davut™;2850732' Alıntı:Ben bildim bileli aynı evde oturuyorum...Pek bi sıkıntı yaşadığımıda sanmıyorum...
Çok yalancı bir avatar çıktı bu sefer...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?