Avatarınızın yalancısı ... avatarınızdan kişilik yapınız ve ruh haliniz analiz edilir

kol@j

Üye
    Konu Sahibi
Efsane geri döndü... artık yerime geldim... son bir haftadır bağlantı sorunumu sonun da aştım....

Gecikme için arkadaşlardan özür diliyorum...

bütün bitrikmiş yorumları ve cevapları tamamlamaya çalışacağım...

Burak Şerbetçi

daha önce avatarını yorduğum arkadaşların avatarlarından yeni birşey fazla çıkmıyor...
madem talep edilmiş... arladaşlar için uğraşmaya değer...

fazla seçici tavırların yok, nasibinden ötesini fazla zorlama taraftarı değilsin...
kanaatkar olduğun için kendini zaten yeterli hissediyorsun.
belki de bu sana gönül zenginliği katıyor.
topluma ya da çevrene uyumlu olmaya çalışıyorsun...
yalnızlık senin için dayanılmaz bir ıstırap olabiliyor...
etrafına karşı çok dikkatlisin. olayları çabuk kavrıyorsun...bu özelliğini de davranışlarını şekillendirmek için kullanıyorsun.

hayırlı maxicepler...

--------------- Ekleme ---------------

Revengeful

ne biçim avatar bu be... ya hu en gizemli en anlaşılmazlar için bile, zorlansam da öngörü çıkartabilmem bu kadar uzun sürmüyordu...ama bu baya zorladı (ya! paslandık mı ne? )

neyse....

rafların, kitapların düzenli... zaten fazla karışık bir hayatın yok...
elde edilebilir kolay şeylerden zevk almasını biliyorsun...
gönlü zengin birisin fakat farkında değilsin...
üçe beşe bakmıyorsun... çıkar amacı hiç gütmeyen birisin..
eğlenmek için yada kendini rahat hissettiğin bir mekan var...
uzun bir cadde üzerinde... yada caddelerde gezmeyi seviyorsun...
avatarındaki şekilin yarıdan altındaki derinlik hissi bana kızılaydaki selanik caddesini ve onun yakınlarındaki caddeleri hatırlattı... caddelerin sonu ibadethaneye yani camiye çıkıyor... koca tepe camisi. kendini oralarda huzurlu hissediyorsun...
mekan dersen de BARKOD buraya takılıyor olabilirsin...girmek için yaşın tutmuyor da olabilir ama burayı biliyorsun gibime geliyor.

ben avatarın yalancısıyım...

hayırlı maxicepler.

kol@j

Üye
    Konu Sahibi

ah ah ... taaaa konunun en başında bu işin sistematiğini anlattım... ilk başlarda sadece ana hatlarıyla yorum yapıyordum ama işi plana dökünce iş zenginleşti...

hatta bazı yorumlarda ince noktaları nasıl tespit ettiğimi de söyledim... ama hepsini değil... tabiiki...

üstelik bu forumda ki en belirignlerden biri de sensin... dedim ya senin avatarını yormak için bir ay boyunca aktif maxicepli olmak yeter...... Türkiye' nin doğusundan batısından kaç kişinin avatarına yorum yaptım. hepsini yanıldığım bir "arslansem"
var bence yanılmadım da bana nispet yaptı ya da mecazi anlatımımı gerçek anladı .. bir de eşim TUMUBEMİ sabote etti.. geri kalanların çoğu tamam...

benim bu kadar insanı tanımama imkan var mı? ... üstelik tanısam bütün öngörülerim %100 tutar... fakat yanılma payım var...

bir de üç harflilerle alakam olduğunu düşünenler var... öyle birşey olsa öngörülerim gene hatasız %100 tutar... üstelik öbür alem internetten ne anlar...

hayırlı maxicepler...

kol@j

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşımız kolaj yeni bir hizmete başlamıştır arkadaşlar.
Aşık olduğunuz insanın avatarını koyun buraya, size onu nasıl elde edebileceğinizi yazacak. Hadi bakalım...

Ben Bunu Ekledim Anlatır Artık Müsait Bir Zamanda

ah preator ah... kucağıma doğru bir pas attın top çok sert vurdu karnıma...
benim bir konum vardı
http://www.maxicep.com/mizah-eglenc...ili-kiz-tavlama-378751.html?highlight=tavlama

birde şunu anlatayım...
yengenizi istemeye gittiğimde kafam usturadan çıkmıştı...
parlayan kafamı gözlerine doğru tutunca beni iyi göremedi evlendik... şimidi iki çocuğumuz var...

hayırlı maxicepler...

Burak

Üye
teşekkür ederim abiciğim

kol@j

Üye
    Konu Sahibi
Dafny

Kendi halinde bir hanım olmak istiyorsun...
sanki engelleniyorsun...yapmak istedğin birşeyler var fakat ne yapmak istesen engellendiğini düşünüyorsun...

piknik yapmayı sevdiğini söylesem yanlış olacağını sanmam...
doğal hayata karşı bir düşkünlüğün var...

şehirde yaşamakta çok hoşuna gidiyor... doğanın kıymetini bilmek için şehrin uğultusunuda dinlemek gerekir...

ayrılıklar kavuşmak içindir değil mi? Her ayrılık sana kavuşmanın umudunu da bırakıyor...

ben avatarınızın yalancısıyım

hayırlı maxicepler.

@..Utku..@

en gizemli avatarlar senden çıkıyor...

ama derinlemesine baktığın zaman çok güzel anlamlandırılıyor....

daha önce yaptığım yoruma binaen...

planlama yapmakta sıkıntı çekiyorsun... senin için bu o kadar önemli değil...
çünkü seni vazgeçilmez kılan şey... planlanmış işlerde çok güzel teknikler uygulayarak sonuca ulaşman...

bu özelliğin cesaret gerektiriyor... bu da sende yeterince var... risk almaktan çekinmeyen bir yapın var...
korkusuz olduğun kadar tedbirlisinde... cesareti yapmıyorsun yani...

kimsenin göremediği ince ayrıntıları fark ediyorsun...
nerede durduğun o kadar önemli değil... durduğun yere kıymet verebiliyorsun...

hayırlı maxicepler...

Samsunspor

http://www.maxicep.com/uyeler/uye-405580/samsunspor/bir şey ya %100 tamdır ya da %0 hiçtir... ortası yoktur...

sabit fikirli tavırların çok fazla... kolay kolay fikirlerinden vazgeçmiyorsun...

bence birazcık dinle ... sana anlatılacak şeyler vardır...

kimse dört dörtlük değil... buna sen de dahilsin...ben de...
insanların hata yapma payı olsun...
onları kınamak yerine biraz daha yapıcı olsan çok dahah sağlıklı olur.
Çünkü yeterli potansiyelin var.

seni bu davranışlara iten aslında olumlu bir özelliğin, öğrenmesini biliyorsun...seviyorsun... kendini geliştiriyorsun ve aydınlatıyorsun... tabi bunların çoğunu dinleyerek değil kendin araştırarak yapıyorsun... mesele de burada dinlemek... dinlemeye de pay bırak ... tabii ki ölçülerince...

olumsuz bir insan değilsin fakat bu toleranssızlığın senin hakkında, sosyal çevrende olumsuz düşüncelere neden olabiliyor...

yardımcı olmayı sevmek ve paylaşmak gibi özelliklerin var... pek farkedilmeyen...

hayırlı maxiepler....

Karahasan

İşte maxicep'in gizli güçlerinden biri... tek sıkıntısı online ' ı az olması...
fakat önemli bir köşe taşı...

yiğidin malı meydandadır zihniyetindesin... gösteriş, kibir hiç biri yok sende...
kimseye farklı göstermiyorsun kendini..

tabi bu huyunu zaaf gibi görüp senin açığını arayan ya da dalga geçmeye yeltenenler duvara çarpıyor...
çünkü göründüğün kadar yumuşak olabilirsin ama onlara da pabuç bırakmıyorsun...
ticaret yani alım satım işlerinde, bir malı olduğundan daha büyük gösterecek değilsin...
fiyatına alır fiyatına satarsın...
o yüzden tercih ediliyorsun...
fakat bu özelliğini çekemeyenler var zaten biliyorsun... seni arkandan konuşup kötülüyorlardır...

yabancının bunları yapması değilde yakın akrabalarından görmek çok acı...
prens bismark'ın dediği gibi "ben düşmanlarımla başa çıkabilirim, tanrım beni düşmanlarımdan korusun."

işte senin en büyük derdin yakın akrabalarına güvenememen... sen onlara karşı ne kadar dürüstsen onlarda sanden hep birşeyler koparma peşine düşmüşler.

ama gönlün temiz... öyle tut... Allah seni yarı yolda bırakmaz...

ben avatarınızın yalancısıyım...

hayırlı maxicepler...

Eline saglık Abi'm

teşekkür ederim abiciğim

sağolun arkadaşlar
bi'şey değil...
işinize yarıyorsa ne mutlu...

hayırlı maxicepler...

CoDeYs

Üye
bi zahmet benimkinide bi ara yorumlarmısın

Samsunspor

Emekli Yönetici
Mustafa yüreğine sağLık çok teşekkür ederim

bir şey ya tamdır , ya hiç ...

kol@j

Üye
    Konu Sahibi
bi zahmet benimkinide bi ara yorumlarmısın

CoDeYs

mütevazı ve efendi bir kişiliğe sahipsin... belki parmakla gösteriliyorsun.
çok tatlı ve hafif espiriler yapıyorsun... kahkahalara boğmuyor ama tebessüm ettiriyor...
annene düşkünsün... baban sana her zaman destek vermiş kararlarına saygı duymuş ve yardımcı olmuş.
hala yol gösteriyor... bundan güç olıyorsun... geleceğini çok güzel şekillendiriyor bu durm...

bazı kararsızlıkların var... kendince evhamların... "acaba güvenilir bir adam mıyım? " diye ...
bunlar kuruntu... boştan yere, olmayan şeylerden moralini bozma...
her insanın kusuru vardır... "kendi kusurunu büyük, dostunun kusurunu küçüğk görmek" güzel bir düsturdur... bunu takip etmek güzel bir özellik... fakat kendine de haksızlık etme...

Özellikle zamanı gelmemiş işler için canını sıkma ... elbetteki planlama yapıp hazırlıklı olmak güzel... fakat tedbirini aldıktan sonra zamanı geldiğinde düşüneceğin işler için bunalım yapman moralini bozar... performansını düşürür...

ben avatarınızın yalancısıyım.

hayırlı maxicepler....

affınıza sığınarak
avatar yorumu isteyen arkadaşların taleplerine inşallah yarın devam edeceğim
kafam ve gözümğ biraz dinlendirmem gerek malumunuz...
isteyen varsa taleplerini bırakmaktan çekinmesinler...

kusura bakmayın...

hayırlı maxicepler...

Karahasan

Emekli Yönetici
Mustafa çok çok teşekkürler.

kol@j

Üye
    Konu Sahibi
Mustafa yüreğine sağLık çok teşekkür ederim

bir şey ya tamdır , ya hiç ...
rica ederim.. inşallah faydasını görürsün...

Mustafa çok çok teşekkürler.

kardeş avatarda kendi fotğrafını koymak işi aslında yorumlanabilecek zzor avatarlardandır...
ama bir şekilde çözüm buldum...
yarana tuz basmış gibi olduk... kusura bakma..

dediğim gibi ben avatarınızın yalancısıyım...

hayırlı maxicepler.

Necmati

Üye
benimde yansıtıyomu bir bakın

Dafny

Üye
cok tsskuur ederm

CoDeYs

mütevazı ve efendi bir kişiliğe sahipsin...
yaa yaa ne dmzsin

kol@j

Üye
    Konu Sahibi
Necmati™

ah necmi ah bu kadar kararsızlığa düşüren ben miyim seni?
isabetli davranışlar gösterememekten mi korukuyorsun?
hata yapma korkusu mu yaşıyorsun?
hata yapmayan hiçbirşey yapmıyor demektir.
hatalar başarıya ulaştıran basamaklardır...
hatanı göremezsen doğrunu bulamazsın...

bazen dünya sankisenin üstüne oynuyormuş gibi geliyor..
sanki hep sana çalım atılıyor. diye düşünme...
karşına zorluklar çıkmıyorsa o yol seni bir yere götürmez...

konuşmak o kadar zor bir iş değil aslında...
yani kendini ifade etmek...
söyleyeceklerini önceden planlarsan .... zaman içinde alışkanlık yapar...
aklına gelen ilk şekliyle ifade et kendini... başka yol ararsan dilin dolaşır.

böylelikle; konuşurken düşünebildiğini göreceksin...

hayırlı maxicepler...

aRdiLê

Üye
benim şimDiKi avataRım ne anLatıyor iki defa yorumLayabiLiyormusunuz yada ?

CoDeYs

Üye

Utku

Üye
teşekkürler hep doğru

kol@j

Üye
    Konu Sahibi
aRdiLê

yeni avatarlarada yorum yapıyorum... biraz kısa oluyor. çünkü daha önce yaptığım yoruma devam olarak düşünün.

yahu sende haklısın ... iki kuruşluk şey istiyorsun almıyorlar.
kardeşin isteyince hop aynen oluyor.
kıskanıyor da değilsin. anlayışla da karşılıyorsun. ama gene de üstelemiyorsun. içine atıyorsun...

her akşamın evde geçiyor.. erken geliyorsun.
gezmeyi seviyorsun, hatta uzun yolculuklu gezmeler. eğer dönecek bir evin varsa gezmek talı oluyor senin için ... ne kadar uzun ve yorucu olursa olsun...

bu aralar kafana sanki düşünce hücumu yapmışlar... çok kısa zaman içinde birçok şey düşünmek zorunda kalmışsın... yeni yeni toparlıyorsun... zihnin biraz yerine geldi...

ancaka ailende biraz sıkıntılı bir dönem var... muhtemelen maddi sıkıntılar...
iki kuruşluk dünya malı için birbirinizin gönlünü kırmayıp ailenizin içinde huzurlusunuz... Allah bozmasın...

ailene karşı biraz mahcupsun... sanki onlara masraf makinası olmuşsun gibi hissediyorsun...
bak bunu ne annen ne baban duymasın çok üzülürler...
anneyi babayı memnun eden şey senin eğitiminde başarılı olman başka bir sıkıntısı yok.(bunu bir baba olarak söyleyebilirm.)
bunu biliyorsun zaten... galiba eğitiminde kendini pek başarılı hissetmiyorsun... bunu da notlarının yüksek olmadığından dolayı düşünüyorsun.

sana şu kadar söyleyeyim: aldığın notlae ne kadar bildiğini veya öğrenebildiğini gösteren bir ölçü olabilir...seni başarılı kılacak şey bildiklerini nasıl kullanıyorsun... nerede ne zaman kullanıyorsun...

Örnek verecek olursak: dünya üzerinde bir branş üzerinde birçok bilimadamı varken. ancak birikisi ödül alıyor yada buluş gerçekleştiriyor. onunla aynı eğitimden geçmiş bir yığın akademisyenler var... belki öbürlerinin notları daha yüksekti okulda. mesleki tecrübeleri de hemen hemen aynı... ama öğrendiğini nerde kullanacağını bilen adam çığır açıyor... ne kadar bilirsen bil ... bilgi kullanılmadığı taktirde ölüdür(...biri söylediydi de kim hatırlmıyom)

ne de olsa ne çok gezen bilir ne çok okuyan "çok algılayan bilir." (bu benim lafım)

1. refereans: http://www.maxicep.com/konu-disi/ak...el-dusunun-405428.html?highlight=diferansiyel

2. referans:

ben avatarınızın yalancısıyım...

hayırlı ve diferansiyel maxicepler....

Necmati

Üye
mustafa avatarım doğru söylemiş sanki..
nerden baksan yarısı doğru ..
bazen içime kapanıklığım kararsızlığım oluyor..
ama ben bunların içime atmayıp patlıyorum bu yüzden de çok hareketli bir çocuk oldum hep her zaman benim komikliğime insanlığımı sevdiler..
Yorumun için Teşekkürler..
İyi forumlar..