CABBAR Üye FatoŞ' Alıntı: yok Seninle İlgili Herhalde Bu güzel yorumlardan dolayı İltifat edecektim Genişletmek için tıkla ... Etmiş kadar oldun eyvallah Fatoş Teşekkürler efendim
FatoŞ' Alıntı: yok Seninle İlgili Herhalde Bu güzel yorumlardan dolayı İltifat edecektim Genişletmek için tıkla ... Etmiş kadar oldun eyvallah Fatoş Teşekkürler efendim
FatoŞ Üye Konu Sahibi CABBAR' Alıntı: Etmiş kadar oldun eyvallah Fatoş Teşekkürler efendim Genişletmek için tıkla ... Rica Ederim Efemmm Çok Kibarsınn
CABBAR' Alıntı: Etmiş kadar oldun eyvallah Fatoş Teşekkürler efendim Genişletmek için tıkla ... Rica Ederim Efemmm Çok Kibarsınn
CABBAR Üye FatoŞ' Alıntı: Rica Ederim Efemmm Çok Kibarsınn Genişletmek için tıkla ... Bana kibar olduğumu söyleyen ilk kişisin Genelde; -odun -kaba... gibi iltifatlarda bulunurdu arkadaşlarım
FatoŞ' Alıntı: Rica Ederim Efemmm Çok Kibarsınn Genişletmek için tıkla ... Bana kibar olduğumu söyleyen ilk kişisin Genelde; -odun -kaba... gibi iltifatlarda bulunurdu arkadaşlarım
FatoŞ Üye Konu Sahibi CABBAR' Alıntı: Bana kibar olduğumu söyleyen ilk kişisin Genelde; -odun -kaba... gibi iltifatlarda bulunurdu arkadaşlarım Genişletmek için tıkla ... hmm Ne Güzel İlk olmak Güzeldir Bende pek naziksin diye yorumlar yapmam pek arkadaşların anlamıyor kibarlıktan demekki
CABBAR' Alıntı: Bana kibar olduğumu söyleyen ilk kişisin Genelde; -odun -kaba... gibi iltifatlarda bulunurdu arkadaşlarım Genişletmek için tıkla ... hmm Ne Güzel İlk olmak Güzeldir Bende pek naziksin diye yorumlar yapmam pek arkadaşların anlamıyor kibarlıktan demekki
CABBAR Üye FatoŞ' Alıntı: hmm Ne Güzel İlk olmak Güzeldir Bende pek naziksin diye yorumlar yapmam pek arkadaşların anlamıyor kibarlıktan demekki Genişletmek için tıkla ... Fatoş ne diyeceğimi bilmiyorum Allah razı olsun böyle tanınmak güzel Forumda hepimiz birbirimizin aynasıyız, ben öyle düşünüyorum.
FatoŞ' Alıntı: hmm Ne Güzel İlk olmak Güzeldir Bende pek naziksin diye yorumlar yapmam pek arkadaşların anlamıyor kibarlıktan demekki Genişletmek için tıkla ... Fatoş ne diyeceğimi bilmiyorum Allah razı olsun böyle tanınmak güzel Forumda hepimiz birbirimizin aynasıyız, ben öyle düşünüyorum.
FatoŞ Üye Konu Sahibi CABBAR' Alıntı: Fatoş ne diyeceğimi bilmiyorum Allah razı olsun böyle tanınmak güzel Forumda hepimiz birbirimizin aynasıyız, ben öyle düşünüyorum. Genişletmek için tıkla ... Bilmukabbele Aykut Öyle tanınıyorsun Bilesinn
CABBAR' Alıntı: Fatoş ne diyeceğimi bilmiyorum Allah razı olsun böyle tanınmak güzel Forumda hepimiz birbirimizin aynasıyız, ben öyle düşünüyorum. Genişletmek için tıkla ... Bilmukabbele Aykut Öyle tanınıyorsun Bilesinn
CABBAR Üye FatoŞ' Alıntı: Bilmukabbele Aykut Öyle tanınıyorsun Bilesinn Genişletmek için tıkla ... Fatoş hatıladığım kadarı ile işe başlamıştın. Nasıl gidiyor? Sanırım kreş ya da ana okulu gibi bir yerdi
FatoŞ' Alıntı: Bilmukabbele Aykut Öyle tanınıyorsun Bilesinn Genişletmek için tıkla ... Fatoş hatıladığım kadarı ile işe başlamıştın. Nasıl gidiyor? Sanırım kreş ya da ana okulu gibi bir yerdi
FatoŞ Üye Konu Sahibi CABBAR' Alıntı: Fatoş hatıladığım kadarı ile işe başlamıştın. Nasıl gidiyor? Sanırım kreş ya da ana okulu gibi bir yerdi Genişletmek için tıkla ... İş mi Hmm Pm den Devam Edelim
CABBAR' Alıntı: Fatoş hatıladığım kadarı ile işe başlamıştın. Nasıl gidiyor? Sanırım kreş ya da ana okulu gibi bir yerdi Genişletmek için tıkla ... İş mi Hmm Pm den Devam Edelim
KayraBey Üye CABBAR' Alıntı: Welcome dostoooom Dedeeee ne haber nasılsın? Genişletmek için tıkla ... İyiyim adamım kamooon
CABBAR' Alıntı: Welcome dostoooom Dedeeee ne haber nasılsın? Genişletmek için tıkla ... İyiyim adamım kamooon
CABBAR Üye Dede' Alıntı: Kro yanım hortladı da Genişletmek için tıkla ... Hortladı mı Hep canlı olmasın o
KayraBey Üye CABBAR' Alıntı: Hortladı mı Hep canlı olmasın o Genişletmek için tıkla ... İçimdeki canavar o
achambo Üye CABBAR' Alıntı: Bana kibar olduğumu söyleyen ilk kişisin Genelde; -odun -kaba... gibi iltifatlarda bulunurdu arkadaşlarım Genişletmek için tıkla ... odun abi nasılsın
CABBAR' Alıntı: Bana kibar olduğumu söyleyen ilk kişisin Genelde; -odun -kaba... gibi iltifatlarda bulunurdu arkadaşlarım Genişletmek için tıkla ... odun abi nasılsın