Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

The East

Üye
ismini dogru yazmışmıyım gerçi kötü oldu biraz

AHMED...

Üye
buyur yeğenim

burada da osmanlıca olarak dandanakan yazıyor 92 yi koymadım güzel olmuyor kızma

- - - Eklendi - - -

mobil olarak ekledim inşallah resimler orjinal boyutlu olarak gözüküyordur artık avatar içinde Sen boyutlanrırsın elimizden geldiğince birşeyler yapmaya çalıştım

Ahmet abi osmanlıca dandanakan da ka harfi yanlış mi yazdın? Burda ta gibi görünüyor. Arapça k harfi olacak..

AHMED...

Üye
valla bilmem klavyeye türkçe olarak yazıyorum o arapçasini ekliyor birde birleşikti harfler oraya ekleyince boyutlandirınca aralarında ayrılma oldu Belki ondandir ha t ha k kullansın çaktırma günah olmaz

Konu Sahibi
valla bilmem klavyeye türkçe olarak yazıyorum o arapçasini ekliyor birde birleşikti harfler oraya ekleyince boyutlandirınca aralarında ayrılma oldu Belki ondandir ha t ha k kullansın çaktırma günah olmaz

Eyvallah abi sağolasın Dandanatan olmuş sanırım

tamam ahmet abi çaktırmam

AHMED...

Üye
يشىيشىشنشى buda arapça Belki desteklemeye bilir

- - - Eklendi - - -

http://www.onlinearabic.net/klavye/Arabic_Keyboard.htm klavyenin linki

AHMED...

Üye
osmanlıca olarak tekrar yazdım osman bi bakarmisin pc karşısında isen bir yanlışlık varmı دانضاناكان

- - - Eklendi - - -

yeşiyeşiyeşişentişe yazmışsın..

o zaman mobil olarak yazılmıyor bu sefer çok dikkat ettim yazarken

- - - Eklendi - - -

bu da arapça klavyenin linki http://www.minare.net/arapca-osmanlica-klavye/

şimdi doğru oldu ahmet abi..

AHMED...

Üye
osman Sen nerden öğrendin osmanlıcayi

- - - Eklendi - - -

türkçesi nasıl olmuş osmanlıca da iyi de tek harf hatasi var

- - - Eklendi - - -

yanlız üsteki sorduğum soruya iyi dikkat edin osman Sen nerden öğrendin osmanlıcayi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...