Salihyet Üye yav bu matrixin kodlarının kekik gibi serpilmiş türü sanırım öndeki varlıkta fındık yağı gibi bişey öndekini beğenmedim ama arkadaki kekikler güzel tabi bu işin şakası güzel fena değil
yav bu matrixin kodlarının kekik gibi serpilmiş türü sanırım öndeki varlıkta fındık yağı gibi bişey öndekini beğenmedim ama arkadaki kekikler güzel tabi bu işin şakası güzel fena değil
pskolojik maynağ Üye kendi avatarı daha hoşdu şu saçları dağınık olan bu yılan gibi olmuş ama yinede fena değil
jöly Üye bana eski bir şarkıcı vardı Bergen diye onu anımsattı(kocası yüzüne kezzap atmıştı saçlarıyla yüzü hep kapalıydı)
bana eski bir şarkıcı vardı Bergen diye onu anımsattı(kocası yüzüne kezzap atmıştı saçlarıyla yüzü hep kapalıydı)
Caine Üye kendini anımsatıyor. cok iyi kalpli ve cici bir insan. bence o avatar değil kendi resmini oraya koymuş
kendini anımsatıyor. cok iyi kalpli ve cici bir insan. bence o avatar değil kendi resmini oraya koymuş
Caine Üye aaaaaaaa meleeek bu evet evet bu tofycik kankacık sen kendi resimlerini avatar yapmışsın jöly gibi