iceboy Üye Ying-Yang cemberi (siyah ve beyaz, iyilik ve kotuluk) e kanatlarda eklenince tam oldu tabi...
darkred Üye @ tofy @ diş perisi geldi aklıma birden @ iceboy @ elektirik idaresi geldi aklıma.malum KKTC de elektirik sorunu var şu sıralar
@ tofy @ diş perisi geldi aklıma birden @ iceboy @ elektirik idaresi geldi aklıma.malum KKTC de elektirik sorunu var şu sıralar
tofy Üye diş perisi miiii?**????? hemen değiştirmem gerekiyor avatarımı çok güzel bir arabayı çağrıştırdı bende istiyorum bu arabadan
diş perisi miiii?**????? hemen değiştirmem gerekiyor avatarımı çok güzel bir arabayı çağrıştırdı bende istiyorum bu arabadan
darkred Üye evet diş perisi peri bence güzellik ve saflık demektir ne perisi olursa olsun bu arada yine diş perisini anımsadım
evet diş perisi peri bence güzellik ve saflık demektir ne perisi olursa olsun bu arada yine diş perisini anımsadım
amedian Üye yanlamayı walla bu saatte ne gazlayasım ne yanlayasım geldi bi bilseniz zaten bende bgun ters biseyler var ya anlamadım haddi hayırlsı. zaten evimi özledim
yanlamayı walla bu saatte ne gazlayasım ne yanlayasım geldi bi bilseniz zaten bende bgun ters biseyler var ya anlamadım haddi hayırlsı. zaten evimi özledim
slayer Üye malesef alkol geliyor... Olmasaydı hayatında atamızın, su an 100mbit internetimiz olurdu...
yitik savaşçı Üye Kan ve gül gülle diken aşkım ve sen Birbirine dönük sırt sen ve ben Bilmem anlatabiliyor muyum Seviyorum seviyor musun Ağlıyorum gülüyor musun Özlüyorum gidiyor musun Sevdikçe itiyor musun Peki öyle olsun
Kan ve gül gülle diken aşkım ve sen Birbirine dönük sırt sen ve ben Bilmem anlatabiliyor muyum Seviyorum seviyor musun Ağlıyorum gülüyor musun Özlüyorum gidiyor musun Sevdikçe itiyor musun Peki öyle olsun
amedian Üye yazmadan edemiycem konuyla alakasız ama guzel bakış acısı slayer. senin avatar nickini simgeliyor= slayer
yazmadan edemiycem konuyla alakasız ama guzel bakış acısı slayer. senin avatar nickini simgeliyor= slayer