NeedLeFLuff Üye o zaman ölmek istemediğim için avatarın süpperrrr diim vede bana tsubasa ı anımsattı nedense :wacko:
sebofb090 Üye BİZ HERKESİN İÇİNDE TEKİZ TEK OLDUĞUMUZ SÜRECE ZAFER BİZİM ÇÜNKÜ BİZ FENERBAHÇELİYİZ bu kadarı yeter herhalde
BİZ HERKESİN İÇİNDE TEKİZ TEK OLDUĞUMUZ SÜRECE ZAFER BİZİM ÇÜNKÜ BİZ FENERBAHÇELİYİZ bu kadarı yeter herhalde
slayer Üye avatar çağrışım oyununda ilginç.... avatar nedir biliyoruz heralde maxicep.... ----------------- avatarı hakkında 'yorum yok'...
avatar çağrışım oyununda ilginç.... avatar nedir biliyoruz heralde maxicep.... ----------------- avatarı hakkında 'yorum yok'...
mAd_girL Üye evet avatarımda o yazı yazıo dimi o masum şirin kızın yerinde tabi güsel ama biz oraya imza dioduk nesse senın avatarın da ne biliim tavşan mavşaann edit: slayer senın avatarınıda sölemiştim zaten pembik pembik tüylü tüylü bişiler var hihih
evet avatarımda o yazı yazıo dimi o masum şirin kızın yerinde tabi güsel ama biz oraya imza dioduk nesse senın avatarın da ne biliim tavşan mavşaann edit: slayer senın avatarınıda sölemiştim zaten pembik pembik tüylü tüylü bişiler var hihih
slayer Üye <_< <_< pembik ne demek_??? tüğ nerde_??? kıskanç insanlar..... --------------- cadı... <_< SIKILANA KADAR DEĞİŞTİRMEM_!!!!! pembik_! tüğ görebilen PM atsın_!!!! ------------------------------------- bana avatar bulacağına kendine bul NeedLeFLuff
<_< <_< pembik ne demek_??? tüğ nerde_??? kıskanç insanlar..... --------------- cadı... <_< SIKILANA KADAR DEĞİŞTİRMEM_!!!!! pembik_! tüğ görebilen PM atsın_!!!! ------------------------------------- bana avatar bulacağına kendine bul NeedLeFLuff
mAd_girL Üye eee az gelmiş aklına alla allaa senınkide ukala avatar (şaka haa ) edit :bu yorumum needeleflufaydı (bu ne biçim üye adı yaa): slayer ya valla o avatarı değiş pembik tüy var sende görmuosan daha ne diyim
eee az gelmiş aklına alla allaa senınkide ukala avatar (şaka haa ) edit :bu yorumum needeleflufaydı (bu ne biçim üye adı yaa): slayer ya valla o avatarı değiş pembik tüy var sende görmuosan daha ne diyim