buyuleyici_kiz Üye Alla alla hemen yakalandık yaw ne caponu ben hiç benzetemedim valla Bir bilgisarar oyunundan alınmış olabilir ama güzel
Alla alla hemen yakalandık yaw ne caponu ben hiç benzetemedim valla Bir bilgisarar oyunundan alınmış olabilir ama güzel
Caine Üye Originally posted by dj_scorpion@Oct 17 2005, 02:41 AM hani biras daha uzak cıksan resimde işte bu necati ateş diicem [post=193102]Quoted post[/post] Genişletmek için tıkla ... ellerine sağlık... vallahide sana katılmamak elde değil D ve sende mortal comabattan kopup gelmiş bi akrepsin :
Originally posted by dj_scorpion@Oct 17 2005, 02:41 AM hani biras daha uzak cıksan resimde işte bu necati ateş diicem [post=193102]Quoted post[/post] Genişletmek için tıkla ... ellerine sağlık... vallahide sana katılmamak elde değil D ve sende mortal comabattan kopup gelmiş bi akrepsin :
slayer Üye bu kadar kıskanç bi site görmedim :P bu kadar mı güzel olur bir avatar herkess kıskanıyor : --------------------- @mad_girl:::: cadı.... --------------------- korkutur adamı o avatar
bu kadar kıskanç bi site görmedim :P bu kadar mı güzel olur bir avatar herkess kıskanıyor : --------------------- @mad_girl:::: cadı.... --------------------- korkutur adamı o avatar
dj_scorpion Üye for mad_girl tam bir fırlama şövalye baksana etrafa gulucukler sacarken bile kimbilir aklından ne hinlikler geciodur muahahahahahahahaha
for mad_girl tam bir fırlama şövalye baksana etrafa gulucukler sacarken bile kimbilir aklından ne hinlikler geciodur muahahahahahahahaha
slayer Üye şimdi rahat rahat yazayım... CADI CADI CADI..... :P benim avatarımı beğenmeyen ölsün.... 8)