NeedLeFLuff Üye ewet aynen öle booyuna avatar değiştiriyom zaten D walla alınma ama erkek mi kadın mı belli olmayan bi avatar
ewet aynen öle booyuna avatar değiştiriyom zaten D walla alınma ama erkek mi kadın mı belli olmayan bi avatar
slayer Üye yanı yuuuuh değiştirdim onuda kıskandılar hıııh değiştirmiyorum artık çatlayın D ----------- scorpion'un kılıçmı var_????
yanı yuuuuh değiştirdim onuda kıskandılar hıııh değiştirmiyorum artık çatlayın D ----------- scorpion'un kılıçmı var_????
Caine Üye midnight o bir melek değil meleke D aynı şeyler ama meleke ddaha bi hoş oluyor D midnight sende sende sendeeee hımmmmmmmmmm, bradd pittin sakalsız versiyonusun 2:
midnight o bir melek değil meleke D aynı şeyler ama meleke ddaha bi hoş oluyor D midnight sende sende sendeeee hımmmmmmmmmm, bradd pittin sakalsız versiyonusun 2:
Caine Üye melekleri tarif etmeye kelimeler yetmez ki : bradlerin hangi hali daha hoş sakallı mı sakalsız mı???
tofy Üye Originally posted by Caine@Oct 3 2005, 04:17 AM melekleri tarif etmeye kelimeler yetmez ki : bradlerin hangi hali daha hoş sakallı mı sakalsız mı??? [post=183822]Quoted post[/post] Genişletmek için tıkla ... hmmm zor bir soru ben kararsız ve zor karar veren bir insanım ikisideeee desem sincap ta çok tatlı bu aradaaaaa :rolleyes:
Originally posted by Caine@Oct 3 2005, 04:17 AM melekleri tarif etmeye kelimeler yetmez ki : bradlerin hangi hali daha hoş sakallı mı sakalsız mı??? [post=183822]Quoted post[/post] Genişletmek için tıkla ... hmmm zor bir soru ben kararsız ve zor karar veren bir insanım ikisideeee desem sincap ta çok tatlı bu aradaaaaa :rolleyes:
Caine Üye kaçamak bir soru olsun sorun deel D hadi bye ben gittim yaw gittimmmmmmm : yaw o melek melek tamam melekkkkkkkkkkk :rolleyes:
kaçamak bir soru olsun sorun deel D hadi bye ben gittim yaw gittimmmmmmm : yaw o melek melek tamam melekkkkkkkkkkk :rolleyes:
dj_scorpion Üye tamam sende sakallısın aynen bizim mahalledekii hacı rustemin gunes gozluklu hali muahhahahahahahahaha saygılarrr...
tamam sende sakallısın aynen bizim mahalledekii hacı rustemin gunes gozluklu hali muahhahahahahahahaha saygılarrr...