Caine Üye Originally posted by _REvOLvER_@Sep 18 2005, 12:56 PM Çocukluğum çizgi filmlerini hatırlatıyor [post=169116]Quoted post[/post] Genişletmek için tıkla ... muahahehehehe yaw tsubasa cidden sen fenerinde o çizgi filmdeki tsubasa gibi oynayacak adam ararsan zor bulursun ve avatarın çoook tatlı aynı mahalle takım logolarına benziyor D kızma yaw şaka şaka
Originally posted by _REvOLvER_@Sep 18 2005, 12:56 PM Çocukluğum çizgi filmlerini hatırlatıyor [post=169116]Quoted post[/post] Genişletmek için tıkla ... muahahehehehe yaw tsubasa cidden sen fenerinde o çizgi filmdeki tsubasa gibi oynayacak adam ararsan zor bulursun ve avatarın çoook tatlı aynı mahalle takım logolarına benziyor D kızma yaw şaka şaka
PaNTeR Üye Buz Devri'nden bir sahneyi hatırladım! - Ben bununla sey bile yakarım... Atesss! - Hey Sid, bak şimşek çaktırdın!
Buz Devri'nden bir sahneyi hatırladım! - Ben bununla sey bile yakarım... Atesss! - Hey Sid, bak şimşek çaktırdın!
Erencivelek Üye Originally posted by dj_scorpion@Sep 29 2005, 09:31 PM arkadaş rally lere hazırlanıo galiba saygılarrr... [post=180950]Quoted post[/post] Genişletmek için tıkla ... simülatör, nerde o günler
Originally posted by dj_scorpion@Sep 29 2005, 09:31 PM arkadaş rally lere hazırlanıo galiba saygılarrr... [post=180950]Quoted post[/post] Genişletmek için tıkla ... simülatör, nerde o günler